dinsdag 28 december 2010

Daar is ze weer!


Ja hoor, daar is ze weer: mijn favoriete Gorjuss-Girl. Ik vind het zo'n leuk afdrukje, dat ik haar blijf gebruiken. Het blijft de leukste stempel van Sugar Nellie, alhoewel Mariken ook een hele leuke op haar kaartje had gebruikt. Jullie zullen trouwens wel denken: een blauwe kaart? Ja, ik heb weer eens blauw papier gebruikt, want ik vond dit wel een leuke lijn. De basis van de kaart is van blauwe en groene cardstock. Het designpapier is van Basic Grey (Marjolaine). Het afdrukje van Sugar Nellie heb ik ingekleurd met Derwent-potloden. Ik ben momenteel hetzelfde afdrukje aan het inkleuren met mijn nieuwe Distress-inkt. Ben nog zoekende naar het juiste papier. Het resultaat zien jullie hopelijk binnenkort. Het afdrukje is na het inkleuren gemat op blauwe cardstock. Ik heb van verschillende lintjes een soort flosje gemaakt, dat ik in de hoek als strikje heb opgeplakt. Vond een gewoon strikje echt te schattig op dit kaartje. Het moet wel een beetje stoer blijven. Aan het flosje heb ik een bedel gehangen. Links op de kaart heb ik nog twee blauwe knopen geplakt. Hier heb ik een koordje in geknoopt. Aan de rechterkant heb ik drie groene steentjes geplakt. Het is weer een eenvoudig kaartje geworden. Ben benieuwd wat jullie er weer van vinden! Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog. Het is zo leuk om te zien dat ik steeds meer volgers krijg en dat velen daarvan (bijna) dagelijks reageren op mijn kaartjes!

8 opmerkingen:

  1. Hoi Sanne, Ik ben een paar dagen niet op je blog geweest en zie dat je weer vele mooie kaartjes hebt gemaakt. Die kerstsokken zijn leuk.
    Wat een mooi kaartje is dit en het stempelafdrukje is lekker eigenwijs.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sanne,

    De variatie op het strikje is een leuk idee! Die ga ik onthouden. Mooie kaart!
    groeten Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Sanne,

    Leuk is ie/ze weer! Blijft ook bij mij favoriet, check m'n blog maar... :)

    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Sanne,
    Ik ben ook helemaal gek op het papier. Het is zoooo mooi. En die stempel vind ik ook erg leuk. Ik moet me ook maar eens zo eentje aanschaffen. Dus kan het natuurlijk niet anders dan dat je er een prachtig kaartje van gemaakt hebt. Heel erg leuk!!!
    Groetjes Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een superleuke kaart is dit! Het afdrukje is echt geweldig.

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ze is lekker stoer, en toch lief,
    groetjes, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart Sanne,lief die stempel,mooi papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Sanne,

    ik ben ook blij terug te zijn en ik heb je ook gemist hoor. Wat doet het deugd weer gezond te zijn en weer zin te hebben om vanalles in elkaar te frutselen ;-)
    Je kaartje is heel mooi geworden, dat meisje is een stoer schatje ;-)
    Geniet van de feestdagen en maak er een onvergetelijk 2011 van!

    Vele groetjes,

    Lins xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!