dinsdag 21 december 2010

Challenge gewonnen en matroesjka-doosje


Het gaat hier maar door met het goede nieuws! Hoorde ik vorige week nog dat ik ben opgenomen in het design-team van Anyone For Anya?, gisteren las ik op het blog van Een Hoop Inspiratie dat ik met mijn opkipper-kaart de challenge van vorige week heb gewonnen! Dit was een grote verrassing voor me, want er waren erg veel inzendingen binnen gekomen en daar zaten echt hele leuke kaartjes bij. De prijs? Een maand lang gast-designer. Dat was de vorige keer erg leuk, dus ik heb er weer zin in. Ben nu al benieuwd naar mijn eerste opdracht als guest-designer van EHI. De eerste opdracht als designer bij AFA is inmiddels binnen, dus ik kan aan de slag!

Dan nog even een nieuw projectje, want daar is dit blog natuurlijk in eerste instantie voor.Dit doosje heb ik een tijdje geleden bij scrapmaatje Colien gemaakt. We hadden zin om iets anders te maken dan een kaartje en hadden dit doosje op het blog van Double Dutch gezien. Het was wel zweten en zwoegen hoor, want het ging niet helemaal zoals we wilden. We hebben er heel wat uurtjes aan besteed. Het doosje is gemaakt van paarse cardstock. Ik heb er designpapier van Basic Grey (Kioshi) voor gebruikt. De matroesjka-afdrukjes heb ik van Mariken gehad (zij heeft sinds kort ook een blog, dus gaat dat allen zien). De afdrukjes zijn ingekleurd met Derwent-potloden. Achter de afdrukjes heb ik een paars lint geplakt. Met een cirkelpons heb ik een inkeping in het doosje gemaakt. Nou, ik ga vlug koken en dan misschien starten met mijn opdracht als designer van AFA. Komen jullie op 2 januari allemaal kijken op het blog wat ik gemaakt heb? Hopelijk doen jullie ook allemaal mee met de challenge!

Dit doosje doet mee met de volgende challenges:
- Double Dutch - Doosje

4 opmerkingen:

 1. Hoi Sanne, dat gaat goed met jou. Proficiat, het kaartje is ook wel erg leuk.
  Ik kom zeker bij je kijken wat je maakt voor AFA.
  Oja en dat doosje is ook erg goed gelukt.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Sanne,
  Proficiat met je gewonnen challenge, het is ook wel een erg leuk kaartje! Enne...jouw doosje is tenminste af, die van mij staat hier nog half-af te staan :(
  Wie weet dat ik in de vakantie ergens een opleving krijg :P

  grtz.Colien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk enneh ....... gefeliciteerd.
  liefs Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je DT plaatsen Sanne, da's inderdaad een boel goed nieuws :D! Een leuk doosje heb je ook gemaakt, bedankt voor het meedoen met de Double Dutch challenge!

  Groetjes,
  Erica

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!