donderdag 30 december 2010

Kalenderpagina januariEen hele poos geleden hadden ze op het blog van Anyone For Anya? een leuke challenge: maak een kalenderpagina van de maand januari. Ik liep al een hele poos met het idee om zelf een verjaardagskalender te maken, maar ik wist niet zo goed hoe. Toen ik de challenge zag, dacht ik: ik ga gewoon beginnen! Via het blog kon je een kalenderpagina downloaden en deze versieren. Dat heb ik dus gedaan. Ik kreeg meteen een leuk idee: elke maand een ander thema. De maand januari staat in het teken van de winter (december is tenslotte de kerstmaand). Dat thema heb ik in deze pagina dus terug laten komen. Voor deze pagina heb ik blauwe cardstock gebruikt en designpapier van de Action. Het afdrukje is van The Greeting Farm (uiteraard ga ik dit stempelmerk bij elke maand gebruiken). Het afdrukje heb ik ingekleurd met Derwent-potloden. Op de jas van het meisje zit veel bont. Het bont heb ik ingekleurd met Liquid Applique en deze heb ik met de heattool omhoog laten komen. Het hoekjes van het afdrukje heb ik bewerkt met een hoekpons. Het afdrukje is gemat op de cardstock. Het tekstje heb ik gemaakt met de computer en uitgeprint. De tekst is ingekleurd met een blauwe Derwent-potlood. In het blauwe cardstock heb ik twee eyelets gemaakt met de crop-a-dile. Op die manier heb ik het tekstje met twee blauwe lintjes op de pagina vastgemaakt. De ijssterren zijn van Marianne Design. In het midden van de ijssterren heb ik blauwe steentjes geplakt. Nu moet de pagina nog op het toilet gehangen worden. Daar wacht ik nog even mee. Ik wil de pagina nog even gebruiken als voorbeeld voor de februari-pagina. Daar moeten jullie nog heel even op wachten.

8 opmerkingen:

 1. Hey Sanne,

  Oh, dit is erg mooi!
  Heb hier net een leuke beagle-kalender voor 2011 opgehangen, die ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Maar misschien wel een idee om voor mijn ouders te maken...
  Weer een mega-project in de planning :)

  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk gaat die kalender vast worden Sanne, januari kan al niet meer stuk.

  beste wensen voor 2011

  gr annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee zeg! Januari is in elk geval erg mooi geworden. Papier blijf ik zo mooi vinden.
  Groetjes Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk vind ik dit.
  Ik hoop dat je het gaat volhouden om iedere maand een pagina te maken.
  Meestal is er bij mij ook veel zin om te beginnen, maar meestal ligt het daar na een paar maand...
  Ik kijk al uit naar je volgende!
  Groetjes Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gelukt. Heel mooi ik ben benieuwd naar de volgende.
  Fijne jaarwisseling.
  liefs Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sanne,

  Leuke kaartjes maak jij zeg!!
  Je had op mijn blog dat je de nieuwe magnolaatjes nog niet kon vinden..maar die met de vlag is nog van een vorige serie.
  Bij Ge-We hobby hebben ze die nog wel
  De nieuwe komen geloof ik in januari..oooh ik kan ook niet wachten hihhi ze zijn weer zooo lief!!

  Groetjes Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee en de maand januari ziet er al heel mooi uit. Ben benieuwd hoe de andere maanden gaan worden. Fijne jaarwisseling!
  Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!