donderdag 9 december 2010

Van harte


Zo af en toe wil het niet zo lukken met mijn inspiratie. Dan ga ik lekker bloggen en krijg ik vanzelf leuke ideeën. Van de week wist ik ook niet zo goed wat ik maken moest. Ik kwam toen deze sketch tegen op het blog van Totally Gorjuss. Ik dacht: dan begin ik daar maar aan en dan kan ik meteen meedoen aan de challenge. Ik heb het kaartje gemaakt met roze en groene cardstock. Het designpapier is van Basic Grey (Green at Heart). Het afdrukje heb ik gekregen van Mariken of Colien (op scrapavonden stempelen we wat af en soms weet ik niet eens wat ik nou van wie heb gekregen...). Het afdrukje is ingekleurd met Derwent-potloden en gemat op groene cardstock. Achter het afdrukje heb ik een lint geplakt. Heb er een knoopje in gemaakt en geen strik, want ik wilde het kaartje niet te truttig maken. Het tekstje heb ik zelf gemaakt met de computer. Heb de tekst met een roze Derwentje ingekleurd en het afdrukje is gemat op groene cardstock. De bloem is gemaakt met creatables van Marianne Design. In het midden zit een roze steen. In de hoek zitten ook nog wat van deze steentjes, alleen een maatje kleiner. Gisteren heb ik mijn Kerstslinger afgemaakt. Hopelijk hangt Yuri hem snel op, zodat ik een foto kan maken en op mijn blog kan plaatsen. De Kerstkaarten zijn ook geschreven, de enveloppen geadresseerd. Hopelijk stoppen ze bij de post gauw met staken, want dan komen de kaartjes vast en zeker nog voor de Kerst aan.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Totally Gorjuss - Sketch

7 opmerkingen:

 1. Wat een schattig kaartje!
  xxx Anne-Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Sanne, Wat leuk dat je ons gevonden hebt en volger bent geworden. Wij zijn ook volger geworden en komen zeker nog eens rondkijken. Altijd leuk om bij anderen ideeen op te doen.
  Ben benieuwd hoe de kerstslinger eruit ziet.
  Groetjes van Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat is deze leuk ! mooi gemaakt !
  groetjes, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lekker vrolijk kaartje, de inspriratie is bij ons echt weg zelfs al gaan we alle blogs af we komen er niet meer aan,jammer hopen dat het snel terug komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Sanne,

  Deze is weer heel leuk en vooral heel erg Sanne!
  Het afdrukje is via Mariken bij ons gekomen, vind em zelf ook erg grappig.
  Ben benieuwd naar je kerstslinger!

  grtz.Colien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Sanne. Bedankt voor de leuke kerstkaart. We zullen hem tussen de andere kaarten hangen, brengt weer wat meer kerstsfeer in huize Rongen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is prachtig. Mijn inspiratie is ook weleens op hoor.
  liefs Tessa

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!