woensdag 8 december 2010

Award gekregen


Van de week heb ik mijn tweede award ontvangen. Ik kreeg hem vam de 'stempelfreaks' Astrid en Larissa. Mijn dank daarvoor! Ik heb mijn blog nog niet zo heel erg lang en het is erg leuk om te horen dat anderen er zo positief over zijn. Ik heb op dit moment al 25 volgers en het worden er nog elke week meer. Ook krijg ik steeds vaker leuke reacties van mensen uit mijn omgeving die via via mijn blogadres hebben gekregen en mijn blog hebben bekeken. Af en toe krijg ik zelfs aanvragen om kaartjes te maken.

Bij deze award hoort de opdracht: vertel 8 dingen over jezelf. Hier komt ie:

1. Ik ben geboren in Brabant, woonde 25 jaar lang in Limburg en woon sinds kort bij mijn vriend in mijn geboorteprovincie.

2. Ik heb de kast van mijn vriend Yuri ingepikt om mijn scrapspulletjes in te bewaren. Eerst één schap, daarna werden het er twee. Inmiddels zit de hele kast vol papier, lintjes, knoopjes, afdrukjes, ...

3. We hebben twee jonge katten: Mika en Beau. Die vinden de scrapspulletjes ook zeer interessant. Zeer regelmatig kom ik ergens op de houten vloer uitwerpselen tegen waarin een lint van een aantal meter zit. Yak!

4. Ik heb in mijn nieuwe woonomgeving al een aantal scrapmaatjes leren kennen: Colien, Mariken en Esther. Regelmatig spreken we af om te knutselen. Ik heb inmiddels ook al anderen besmet met het scrapvirus.

5. Wekelijks rijd ik op en neer naar Limburg om de dansmarietjes uit mijn oude dorp een dansje voor de carnaval te leren. Dit doe ik al jaren. Vroeger was ik zelf ook een dansmarietje. Ik heb het benen-gooien nooit verleerd.

6. Mijn lievelingskleur is roze. Dat is aan mijn kaarten-productie ook wel te zien, denk ik...

7. Naast scrappen, sport ik ook graag. Ik ga twee keer per week naar de sportschool (ik bedoel: ik probeer twee keer per week naar de sportschool te gaan). Samen met een vriendin doe ik aan bodypump.

8. Als ik scrap, laat ik het vlees soms aanbranden. Sorry Yuri...

Ik mag de award nu ook aan 8 mensen doorgeven. Ik wil hem graag geven aan: Colien - Lins - Esther - Debbie - Anne-Marije - Janneke - Christa - Inge.

1 opmerking:

  1. Hey Sanne,
    Super bedankt, ben er erg blij mee.
    Ben net 2 maanden aan het bloggen en nu al een Award, helemaal leuk!

    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!