zondag 24 oktober 2010

Hoera, een baby voor Milnie!Ik volg nogal wat blogs en eentje die ik regelmatig bezoek is die van Milnie. Op haar blog is het al een aantal dagen erg rustig, want Milnie heeft gisteren een baby gekregen. De naam van het meisje is Kaylee! Natuurlijk wil ik de trotse ouders feliciteren met de geboorte van hun dochter en dus ben ik achter de scraptafel geklommen. Dit kaartje heb ik woensdag bij Mariken gemaakt. Ik wist toen nog niet of Milnie een meisje of een jongetje zou krijgen, maar per toeval heb ik een paars kaartje gemaakt. Dit kaartje is een glijkaart en ik heb hem al eens eerder gemaakt. Het is gewoon zo leuk om te doen! Ik heb het kaartje gemaakt van paarse cardstock. Het designpapier is van Cosmo Cricket (Mitten Weather). Het afdrukje is van Nellie Snellen (Koetie). Ik heb deze Koetie met Derwent-potloden ingekleurd. De labels zijn van wit cardstock gemaakt. Ik heb er tekstjes van Artemio op gestempeld. In één van de labels heb ik een eyelet gemaakt met de crop-a-dile. Als je aan het paarse lintje trekt, komt één labeltje aan de bovenkant van de kaart eruit en het andere labeltje komt aan de onderkant van de kaart eruit. Ik heb de kaart versierd met een randje van Martha Stewart. Hier heb ik bloemetjes van Gutermann opgeplakt. Nog twee vlindertjes van Joy en het kaartje kan richting Maastricht. Ik wens Milnie en haar man heel veel geluk met de geboorte van dochtertje Kaylee!

Ik wil ook iedereen bedanken voor de leuke en lieve berichtjes die ik krijg op mijn blog. Het is zo leuk om te zien dat ik steeds meer volgers krijg en steeds meer mensen op mijn kaartjes reageren. Ik hoop dat het aantal bezoekers en volgers alleen maar groeit en dat iedereen mijn blog blijft bezoeken! Fijne zondag allemaal! Ik ga heerlijk genieten van een welverdiende herfstvakantie! Hopelijk heb ik veel tijd om te frobelen!

5 opmerkingen:

 1. Leuk met Koetie!
  Goed dat jij gezien had dat Milnie een baby heeft gekregen, zal ook es een kaartje voor d'r maken. We doen tenslotte bij haar erg leuke ideetjes op:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat prachtig gemaakt Sanne,lief afdrukje,mooi papier.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje schattig papier ook heel goed geschikt voor een babykaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er super leuk uit.
  Koetjes zijn ook altijd leuk voor een baby.

  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een schitterend kaatje gemaakt voor Milnie!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!