zondag 17 oktober 2010

GlijkaartVandaag heb ik deze glijkaart gemaakt. Als je aan het lintje trekt, komt er zowel aan de boven- als onderkant een label uit de kaart. Ook deze kaart ziet er ingewikkeld uit, maar is vrij eenvoudig te maken. Als je wilt weten hoe het moet, laat dan even een berichtje voor me achter. Ik heb voor de kaart gewoon wit cardstock gebruikt. De labels zijn ook van witte cardstock gemaakt. Op de voorkant van de kaart heb ik designpapier van Basic Grey gebruikt (Indian Summer). Ik heb een breed lichtroze lint gebruikt op de kaart. Hierop heb ik een afdrukje van My Friend Ronnie (gekregen van Mariken) geplakt. Dit afdrukje heb ik ingekleurd met Derwent-potloden. Ik heb een halve cirkel uit de kaart geponsd met een cirkelpons, zodat je het lintje gemakkelijk vast kunt pakken en de kaart eenvoudig open kunt trekken. Dit lintje heb ik door een eyelet gehaald, die ik heb bevestigd met de crop-a-dile. Het tekststempeltje is van Artemio. De kaart heb ik versierd met creative flowers van Crealies. In de hartjes van de bloemen heb ik roze steentjes geplakt. Ook heb ik nog een roze knoop opgeplakt. Hier doorheen heb ik een roze touwtje geknoopt. Ik vind hem wel schattig geworden. Jullie ook? Hopelijk tot gauw!

4 opmerkingen:

 1. Hey Sanne,
  Wat ben je weer actief geweest! En je kaarten zijn weer mooi, hoor. Leuk al die verschillende modellen.
  Wij hadden een vol weekend met 2 concerten, logees en een verjaardag, dus niet echt veel gefröbeld. Maar toch nog wel wat op m'n blog kunnen zetten. 'k Zie je woensdag!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaarten heb je weer gemaakt Sanne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Sanne, wat maak je prachtige kaarten zeg! Ben gelijk maar volger geworden, kan ik je in de gaten houden...hihi... ;-)
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een prachtige kaart geworden Sanne!
  Groetjes Kristel

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!