zondag 31 oktober 2010

Babykaart op verzoek
Ik vind het erg leuk dat mijn kaarten en andere projectjes bij andere mensen aanslaan. Ze slaan zelfs zo aan, dat ik al verzoekjes krijg om kaarten te maken voor andere mensen. Zo kan een collega van een vriendin van me ieder moment bevallen en mijn vriendin vroeg of ik een kaartje voor haar wilde maken. Natuurlijk wil ik dat. Dan kan ik weer een kaartje maken, want al die kaartjes die ik maak, kan ik toch niet allemaal zelf versturen. Zoveel jarigen/zieken/geslaagden ken ik niet. Vanmorgen ben ik met het kaartje aan de slag gegaan. Ik had bij Sandra op het blog een leuke kaart gezien. Zij had ook het patroon op haar blog gezet. Naar aanleiding van dit patroon heb ik een kaartje gemaakt. Omdat mijn vriendin nog niet weet of het een jongetje of een meisje gaat worden, heb ik groene cardstock als basis voor de kaart gebruikt. Op de kaart heb ik designpapier van Action gebruikt. Bovenin heb ik een stukje ribbelkarton verwerkt. Het hartje heb ik met een embossingmal van de cuttlebug bewerkt. Die mal heb ik al heel lang en eigenlijk gebruik ik hem nooit. Waarom weet ik niet, want het geeft een heel leuk effect. Het labeltje heb ik vastgeplakt aan de kaart door middel van een wit lintje. Het lintje heb ik door een groene eyelet gehaald, die ik met de crop-a-dile heb bevestigd. Het afdrukje op het labeltje is van Whipper Snapper en heb ik ingekleurd met Derwent-potloden. Onderin de kaart heb ik nog een kantje geplakt. In de binnenkant van de kaart heb ik twee stukken wit karton geplakt. De hoekjes hiervan zijn bewerkt met een hoekpons. De randjes van het karton heb ik met Derwent-potloden bewerkt. De tekststempel is van Artemio. Het ronde tekststempeltje is van Aud Design. Ik heb hem nog niet vastgeplakt, omdat er nu 'It's a girl' staat en ik nog niet weet of het wel een meisje wordt. Ik heb dus twee van deze rondjes gemaakt. Één voor een jongen en één voor een meisje, zodat mijn vriendin het juiste rondje op kan plakken als de baby straks geboren is. Het tekststempeltje is uitgesneden met nestabilities en de cuttlebug. Dat geldt ook voor de groene cirkel eronder. Die cirkel heb ik ook bewerkt met een embossingmal en de cuttlebug. Ik vind het een geinig kaartje geworden en ik denk dat ik dit patroon vaker ga gebruiken voor een babykaart. Vanmiddag ben ik flink aan de slag gegaan met mijn Kerstkaarten. Ik heb er 6 gemaakt, al zijn ze nog niet helemaal af. De afdrukjes moeten nog ingekleurd worden en de kaarten moeten nog wat versierd worden. Zodra ik dat gedaan heb, plaats ik die kaarten hier op mijn blog.

12 opmerkingen:

 1. Wat een lief schatje heb je gemaakt! Het modelletje is ook super!
  groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. deze is zeker leuk, je zou wel gek zijn zo'n kaart niet te willen ! hihihihi !!! groetjes, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat lief zeg Sanne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaarten maak je, ben daarom maar meteen volger geworden.
  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een eigenwijze baby heb je als afbeelding, leuk zo met het groene papier, maakt het net wat stoerder.

  gr, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke kaart heb je gemaakt! Het is een leuk modelletje en lekker vrolijk.
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey,
  Leuk kaartje, hoor!
  Handig dat je al weet dat het een meisje wordt, kun je meteen de juiste stempel gebruiken.

  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende kaart Sanne, leuk idee om zo'n papfles-kaart te maken. Ik vind je kleuren schitterend, lekker fris en je afdrukje is echt mooi ingekleurd!

  Groetjes,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een enorm leuk kaartje zo! Mooie, frisse kleurtjes en erg leuk het fles-modelletje!
  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Sanne,

  Als ik zo'n lief berichtje lees, wordt ik natuurlijk ontzettend nieuwsgierig. Wat is dit een super schattig kaartje. Heel erg lief. Prachtige, frisse tintjes, heel erg mooi gemaakt!

  Veel liefs,
  Monique xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!