vrijdag 3 augustus 2012

Welkom Abe


Zo, we zijn weer terug van weggeweest. Al een tijdje, moet ik opbiechten, maar ik heb nog geen tijd gehad om te knutselen. Afgelopen week had Yuri ook nog vakantie, dus hebben we veel ondernomen. Zo moesten we nog op pad voor onze tuin, hebben we flink in de tuin gewerkt en hebben we vooral ook lekker van de vakantie genoten. Maar in het begin van de week viel een envelop op de mat. Mijn collega beviel eind juli van een gezonde zoon: Abe. Dus moest ik snel aan de slag. Van mijn collega wist ik al dat de babykamer behangen is met uiltjes. Toen ik op het geboortekaartje ook uiltjes zag staan, wist ik het zeker: ik maak een kaart met de uiltjes van Eline's Huis. Ik vind deze uiltjes helemaal geweldig, maar het overige papier van de lijn erg druk en daardoor dus lastig te combineren. De uiltjes moeten tenslotte wel de eyecatcher zijn van de kaart. Ik heb dus zelf een designpapiertje gemaakt. Op wit cardstock heb ik muzieknootjes gestempeld met Distress-inkt. Dit zorgt voor een rustigere achtergrond. De naam van de baby heb ik gemaakt met een stanslat van Tim Holtz. Ik heb er een crackle-laagje op gemaakt. De kaart heb ik verder afgewerkt met een tekstje van de Dymo-tang, een knoop, wat steentjes en een poststempel. Ik vind het zelf wel een vrolijk kaartje en ik hoop dat hij snel bij het nieuwe gezinnetje aankomt. Ik ben snel weer terug, want ik heb nog meer baby-kaartjes gemaakt. En wil je graag meedoen met mijn verjaardagscandy, kijk dan even hier.

Vandaag nog even geen Knutsel & Zo-creatie. We houden een kleine blogpauze. Mijn DT-maatje Judith is echter wel creatieg bezig geweest. Ga dat snel zien!

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Aud Sentiments Challenge Blog - Use a sentiment to welcome a baby

18 opmerkingen:

  1. Super leuk kaartje!!
    Groetjes Fieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi, vrolijk en leuk kaartje! Goed dat je het afgestemd hebt op de babykamer en het geboortekaartje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O, die uiltjes blijven zo leuk en je weet er elke keer weer een andere verrasende kaart mee te maken. Ik vind de gekrulde randjes ook top! Leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig leuk geboortekaartje Sanne!!
    Leuk idee dat je de uiltjes terug hebt laten komen op dit kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat een schatje zeg!!

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel erg leuk gedaan met de uiltjes! Dat zal een eyecatcher zijn tussen de rest van de kaartjes! Ik herken het hoor met dat drukke papier van die serie. Ik heb er wel wat mee gemaakt, maar het ligt nu echt in de kast te liggen... Eigenlijk jammer. Geniet nog eventjes van je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Natuurlijk klopt het plaatje helemaal ! als je uiltjes op het geboortekaartje hebt, is het een kleine stap naar deze uiltjes !!! heel erg mooi en geslaagd. en dessinpapier, ik ontdek hoe langer hoe meer, dat je dat eigenlijk heel makkelijk zelf ook kan maken, dus blijft alles liggen hmmmmmm, dan heb ik geen reden om nieuwe te kopen hmmmmm, neen, geen goed idee dus =)
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind je uiltjeskaart heel erg geslaagd, erg leuk geheel! Leuk ook die rickrack rand bovenaan! Geniet nog van de rest van je vakantie, wat gaat het toch snel!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gaaf!! Mooi die muzieknootjes op de achtergrond en de naam in crackle-letters is supers, ziet er fanatstisch uit!!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Geweldig leuk babykaartje, super!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je zelfgemaakte papier met de muzieknoten is echt helemaal leuk! Leuk en vrolijk geheel. Ben heel benieuwd naar je volgende babykaarten (ik hou daar zo van!).

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hartstikke leuke lieve kaart!! De uiltjes zijn super!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Geweldig kaartje Sanne en goed opgelost door zelf het DP te maken, zo komen de uiltjes goed tot hun recht.

    liefs Amanda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Sanne,

    wat een leuke kaart! Altijd goed om te weten wat de ouders leuk vinden, kun je daar op inspelen. Ik heb nu 3 kaartjes liggen van baby's, waarvan ook 1 met een uiltje. Is mode denk ik.
    Jouw kaart is vrolijk en ik vind die gestempelde muzieknootjes erg mooi!
    Groetjes en ik mail voor je adres!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ook jij ben een tijdje niet in mn leeslijst verschenen. Het gebeurt meer, al een tijdje, maar bij jou had ik het nog nooit gehad! Dus het een en ander gemist, máár heb de schade ingehaald, en alles bekeken. Vooral de boom met vogeltjes, helemaal leuk! Deze uiltjes vervelen ook nooit!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. LOVE the owls, they are just adorable! Thank you so much for sharing your creativity with us for our Baby challenge at Aud Sentiments! Dee

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Erg leuk zo! Je achtergrondje is ook erg mooi geworden!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Sweet new baby card.
    Thank you for joining in with our baby challenge at Aud Sentiments.
    Hope to see you again on Thursday for our next challenge.
    Hugs TC x

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!