dinsdag 7 augustus 2012

Super Liftspektakel: José


Daar ben ik weer! Vandaag show ik mijn derde liftkaart voor de Liftchallengeblog, die van José. José volg ik al heel lang. Ze heeft een totaal andere stijl dan ik, maar ik bewonder haar enorm. Haar kaartjes spreken me keer op keer aan. Ze gebruikt altijd vrolijk papier en te gekke sketches. Ik werd verliefd op haar kaartjes door haar mooie stiksels. Dankzij José zit ik niet meer elke avond te stoeien met naald en draad, maar gebruik ik nu een naaimachine voor mijn stiksels. Voor dit kaartje gebruikte ik papier van de Action. Ik heb alle randjes met de naaimachine gestikt. Dit was niet verplicht, maar ik vind het gewoon leuk. Het zigzag-randje sneed ik zelf, want ik heb niet zulke mooie randponsen. Voor het andere randje gebruikte ik daarom maar een mooi lintje. De tekst is gemaakt met een stanslat van Sizzix. De knoop maakt het kaartje af. Het is een heel ander kaartje geworden dan jullie van mij gewend zijn. Dat is zo leuk aan het liften. Dit was de kaart van José:


Tja, mijn kaart kan natuurlijk niet tippen aan die kleurenpracht van José, maar ik heb mijn best gedaan. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn lift vinden. Morgen ben ik terug met mijn allerlaatste liftkaart. Tot dan?

Wil je graag deelnemen aan mijn verjaardagscandy, klik dan hier.

12 opmerkingen:

 1. Ik herken toch wel jouw hand erin hoor, vooral door de papierkeus. Ook deze vind ik heel mooi gelift, Sanne! Heel benieuwd naar je laatste kaartje, succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof Sanne! En je verhaal erbij is ook super leuk, zal José heel blij van worden. Je hebt leuke papiertjes gecombineerd en je stijl is zeker nog terug te zien. Mooie stiksels hoor, netjes gedaan! Ik kom morgen bij je terug ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heeey ik vind em leuk hoor!
  Mooi die zachte kleurtjes juist :)

  groetjes

  vera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik word idd heel blij van je lovende woorden Sanne. Dank je wel!
  Top dat je ons allemaal lift. Deze vind ik erg mooi geworden en ook ik zie je hand er in. En dat is het leuke van liften, je maakt iets na maar kunt toch ook je eigen handtekening aanbrengen. Het papier van de Action blijf ik mooi vinden. Top je stiksels. Heerlijk he, een naaimachine!
  Tot morgen voor de volgende kaart :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sanne,
  Echt heel mooi gelift je kaartje en ik vind m toch een beetje Sanne geworden, hoor! Een naaimachine staat hier ook hoog op de verlanglijst, hoor!! Heb alleen een beetje schrik... Iedereen zegt dat het zo moeilijk is om er mee te werken...
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 6. So cute Sanne! What a lovely design and the layout is so cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze is ook al zo leuk geworden, Sanne!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaa dez is ook al zo mooi gelift in jou eigen stijl!!

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je kaartje is wat zachter qua kleur, maar nog steeds even vrolijk als die van Jose. Hele leuke lift! En wat een werk om dat zig-zag randje zelf te snijden, lijkt me. Mooie knoop en erg leuke letters!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een vrolijke kaart is het geworden! Erg leuk om zo te liften hoor!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het een zeer kleurrijk kaartje, niets mis mee hoor! Toch zie ik weer Sanne, het ligt niet eens zo ver uit elkaar. jij hebt een leuke nonchalante stijl waar Jose weer strakker is. Goed gedaan! Dank je wel weer voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig gelift hoor in jouw eigen stijl mooi hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!