woensdag 8 augustus 2012

Super Liftspektakel: Cornelie


Last but not least: de liftkaart van Cornelie. Ik ben fan van haar. Ze maakt zulke mooie kaartjes. Vooral met haar Silhouette maakt ze fantastische dingen. Mijn kaartje is vrij eenvoudig geworden. Toch ben ik er lang mee bezig geweest. De voorbereidingen kostten het meeste tijd. Ik moest op zoek gaan naar bloemen voor in de hoek. Gelukkig vond ik uiteindelijk een paperpad van Tilda. Daarin stond dit mooie tafereeltje. Ik heb het in de rechterhoek geplakt. Daarom heb ik de gehele kaart gespiegeld. Het cirkeltje stond ook in de paperpad. Het wimpeltje sneed ik zelf uit, de tekststempel is van Marianne Design. Het touw en de stiksels maken het kaartje af. Hier nog even de kaart van Cornelie:


Zo, dat waren mijn liftkaartjes. Ik vond het een geweldige uitdaging om alle vier de kaartjes na te maken. Ik heb er van genoten. Hopelijk hebben jullie ook een beetje genoten van mijn inzendingen. Ik ben binnenkort weer terug met een andere creatie, geen liftkaartje deze keer. Fijne dag!

Wil je graag deelnemen aan mijn verjaardagscandy, klik dan hier.

17 opmerkingen:

 1. O, Sanne zo leuk, wij genieten ook, dat kan ik je verzekeren! Erg mooi je kaart, prachtige bloemen heb je gevonden, TOP! Hele mooie lift, en ja het voorbereiden kan soms ook heel veel tijd kosten, maar dan krijg je wel een heel mooi resultaat!
  Super bedankt dat je zo enthousiast hebt meegedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, je hebt vier hele leuke liftkaarten gemaakt! Leuk dat het blauw-roze-groen uit het origineel ook terug komt. Door jouw touwtje, zie ik pas dat er op het origineel ook een touwtje zit haha, die was me nog niet opgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend, alles klopt en de kleuren zijn zo gaaf!!!!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jazeker, ik geniet er van! Geweldig dat je ze alle vier hebt gemaakt. Deze is super! Het papier is natuurlijk geweldig. Het middenstuk maakt het heel fris. Mooie uitstraling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi, je hebt hem gespiegeld en prachtig papier gebruikt, topkaartje! Fijn dat je met alle vier meegedaan hebt, Sanne!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleuren!!! Geweldig zomers!
  Groetjes,
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf gedaan hoor heel erg mooi prachtig papier gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. eenheel erg mooie kaart heb je daar ! leuk idee, heb het papier ook nog liggen, maar met het knipvel weet ik me niet zo'n raad, en kijk, daar is het antwoord ! dank je wel,
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kaart Sanne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooooh, deze is mooi geworden, Sanne!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En of we genoten hebben van je inzendingen Sanne, super leuk! Ook hier komt je eigen stijl weer heel goed naar voren en toch lijkt ie perfect op het voorbeeld! Die bloemen zijn super mooi zeg! Blij te lezen dat je er plezier aan hebt beleefd, wij ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg mooi geworden! Geweldige kleurencombi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtig gedaan en ik zie er helemaal Sanne in en dat is juist het leuke eraan. Liften en toch je eigen erin zien, fantastisch toch??
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Sanne,

  je bent momneteel niet bij te houden voor me, maar dat zul je begrijpen, gezien de verdrietieg omstandigheden. Nu heb ik twee nachtdiensten en kan ik rsutig bij lezen. Je kaarten voor het liftspektakel zijn super!! Die van Marjan vind ik echt prachtig!!
  Ook het vlinderlijstje vind ik geweldig! Dat zal prachtig staan op de slaapkamer van je pap en mam.
  groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind je lift erg mooi geworden Sanne!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze is gaaf geworden erg mooie kleuren Gr. Manon

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!