zaterdag 25 augustus 2012

Notitieboek


Allereerst bedankt allemaal voor jullie leuke reacties op mijn AJAX-kaart! Zelfs Yuri heeft al jullie reacties gelezen. De afgelopen dagen ben ik niet zo creatief bezig geweest. Daarom laat ik even een creatie uit de oude doos zien. Ik had een notitieboek nodig voor school, dus ik dacht: dan pimp ik er één. Zo gezegd, zo gedaan. Dus ik heb al mijn Washi-tapejes uit de kast gepakt en een notitieboek beplakt. Geen hoogstandje dit, maar ik wilde het toch even laten zien. De Washi-tapejes staan nu weer op tafel, want bij Dutch Card Lovers hebben ze een Washi-tape-challenge. Ik ga snel aan de slag! Oh ja, mocht je nog zin en tijd hebben om mee te doen aan mijn verjaardagscandy, je hebt nog een paar dagen. Er zijn al een paar leuke kaartjes in de brievenbus gevallen. Ik ben er zo blij mee!

8 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik heb gisteren toevallig ook een map gekocht die erg saai was, met washi tape erbij om eens flink te pimpen! Net als mijn schoolagenda. Echt leuk, dat tape! Goed weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n boekje lag bij mij dus ook klaar om op te pimpen met tape, beide van de Hema, boekje met een bruin kaftje aan de buitenkant. Maar helaas, dochterlief had hetzelfde idee. Maar ik denk dat ik er toch weer een ga kopen als ik jouw boekje zo zie, hartstikke leuk gedaan. Groetjes Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat Yuri en jij zoveel reacties hebben gekregen. Zal niet vertellen wat Rolf ervan vond, haha :)
    En wat een vrolijk notitieblok voor school. Helemaal in 'juf-Sanne' stijl, dat zullen de kinderen in je klas ook wel leuk vinden. Veel plezier bij het knutselen!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hai Sanne,

    wat een geweldig leuk notitieboek heb je ervan gemaakt zeg! Echt heel erg mooi en vrolijk en dat komt dan goed uit dat er nu net een challenge is met tape!!
    Succes!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben een fan van strookjes en dit ziet er super uit. Lekker vrolijk! Ben benieuwd wat je voor DCL gaat maken. Ik doe misschien ook mee als ik de tijd kan vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. heel leuk resultaat ! mooi gedaan
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oooh dit heb je leuk en vrolijk opgepimt! Gaaf hoor die tapejes, heb er zelf nog maar twee hihi.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel erg leuk!! Meteen een handig item voor in de klas.
    Fijn dat je meedoet met DCL.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!