zaterdag 1 januari 2011

Sarah gezien!



Hebben jullie ook allemaal genoten van de jaarwisseling? Jammer van het vuurwerk... We hoorden een hoop knallen, maar in de lucht was niets te zien. De katten waren doodsbang, ze waren de hele nacht van slag. Ze hebben de krabpaal inmiddels weer gevonden, mijn zijn op hun hoede. Mijn auto staat gelukkig nog recht overeind. Helaas zijn we weer geen miljonair geworden (volgens mij hebben we een tientje gewonnen...). Ik ben het nieuwe jaar creatief begonnen. Nadat de logeetjes de deur uit waren, ben ik aan een kaartje begonnen. Een vriendin van me vroeg van de week of ik een kaart voor haar moeder wilde maken. Zij wordt maandag 50 jaar, dus een speciaal kaartje is dan wel op zijn plaats. Vandaar dat ik voor deze vouwkaart heb gekozen, mijn favoriete modelletje. Hij is namelijk altijd leuk! Het kaartje heb ik gemaakt van paarse cardstock. Daarop heb ik designpapier van Basic Grey (Kioshi) geplakt. Het afdrukje is deze keer van Penny Black en heb ik ingekleurd met Derwent-potloden. Het afdrukje is uitgesneden met nestabilities en de cuttlebug en geplakt op een stukje paarse cardstock die ook uitgesneden is met nestabilities en de cuttlebug. Links op de kaart heb ik een vlinder geplakt. Die heb ik gemaakt van cardstock en designpapier en is uitgesneden met mallen van Joy. Rechts op de kaart heb ik een labeltje bevestigd. Dit labeltje heb ik uitgesneden met nestabilities en de cuttlebug. Ik heb er een eyelet in bevestigd met de crop-a-dile en een lintje aan geknoopt. Op het labeltje kan mijn vriendin iets schrijven. De bloem is ook gemaakt met mallen van Joy. De swirl is met een nestabilitie uitgesneden, evenals het sierlijke geval midden/onder op de kaart. Het tekstje heb ik met de computer gemaakt en op designpapier geprint. Het tekstje is daarna gemat op cardstock. De cijfers zijn uitgesneden met de slice. De cijfers zijn daarna bewerkt met embossingpoeder en de heattool. Nu glimmen de cijfers, zodat ze extra opvallen. Hier en daar heb ik nog wat bloemensteentjes geplakt en het kaartje kan naar mijn vriendin. Ik ben erg benieuwd wat ze ervan vindt! Morgen laat ik deel 2 van mijn kalender zien, dus hopelijk komen jullie dan weer even een kijkje nemen op mijn blog.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Alles met en over kleuren met Derwents - Alles mag

6 opmerkingen:

  1. Hey Sanne,

    Allereerst de beste wensen voor dit nieuwe jaar!
    Dat we maar veel creatief mogen scrappen :)
    Wat sneu dat jullie katten van slag waren, gelukkig is het nu weer rustig.
    Mooie kaart heb je weer gemaakt, je vriendin (en haar moeder...) boft maar met jou!

    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sanne,

    Bij deze de beste wensen voor het nieuwe jaar.
    Mooi kaartje heb je er van gemaakt. Leuk modelletje. Tja ook hier zijn de miljoenen niet gevallen, dus dat wordt gewoon sparen voor de hobbyspulletjes.

    groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. de beste wensen voor 2011!
    het is een hele mooie kaart, daar zijn ze vast blij mee.
    Groeten Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De beste wensen , en wat een leuk kaartje weer. Dat modelletje doet het goed!!

    gr annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Sanne,

    het eindejaar was gezellig en we hebben het nieuwe jaar al leuk ingezet, alle oma's en opa's, meters en peters een bezoekje brengen he...en smullen maar ;-)
    Onze poezen zijn ook niet tuk op vuurwerk, weinig dieren denk ik, vorig jaar was er in ons buurt een paard los gebroken, dat arme dier.

    Hopelijk brengt 2011 ons veel voorspoed ;-)

    Dikke knuffel,

    Lins x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooie kaart, bedankt voor d deelname bij Derwent

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!