donderdag 21 oktober 2010

Bloemkaart



Op de site van Cards etc. Challenge zag ik een leuke bloemkaart. Je kon het patroon gratis aanvragen als je meedoet aan de challenge. Dat leek me wel eens leuk om te doen, want ik doe bijna nooit mee aan een challenge. Vond het ook wel een leuke kaart voor mijn moeder, die is volgende week jarig en ik wilde haar een bijzonder kaartje geven. Ik heb het patroon dus aangevraagd en ben aan de slag gegaan. Dat viel nog niet mee hoor. Het was een heel geknip en geplak. Heb er heel wat uurtjes in geinvesteerd. Maar het resultaat mag er dan ook zijn. Heb witte cardstock gebruikt en designpapier van Basic Grey (June Bug). Het afdrukje is van My Friend Ronnie en heb ik ingekleurd met Derwent-potloden. Ik heb het afdrukje met een nestabilitie en de cuttlebug uitgesneden. Dat geldt ook voor het kadertje dat erom heen zit. De bloemetjes zijn gemaakt met mallen van Crealies en heb ik uitgesneden met de cuttlebug. In de bloemetjes heb ik zilveren steentjes geplakt. Het kadertje van de tekst is gemaakt met de Slice. De tekst heb ik erop geprint. Het bloemetje kun je dichtknopen met een groen lintje. Dat lintje heb ik door eyelets gehaald, die ik met de crop-a-dile in het papier heb vastgemaakt. Ik vind vooral de bovenkant van het bloemetje erg leuk. Hopelijk vindt mama dit ook een erg leuk kaartje. Vond het erg leuk om eens iets voor een challenge te maken. Ga ik zeker vaker doen!

6 opmerkingen:

  1. Hallo Sanne,
    Dank je wel voor je mooie bijdrage aan de Challenge!

    Jolanda Meursen
    Cards etc. Challenge

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje en heel erg vrolijk .

    Groetjes ilonka
    Dt team cards etc challenge

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leukerd Sanne!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Sanne,

    nou nou jij hebt niet stil gezeten tijdens onze vakantie. wat een leuke dingen heb je allemaal gemaakt zeg. Deze bloemen kaart is ook super leuk erg vrolijk,en ook een super gaaf afdrikje.

    liefs annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is inderdaad weer eens wat anders en ik hou er wel van hoor! je hebt er een mooi vrolijk kaartje van gemaakt!!! Ik weet zeker dat je moeder hier heel blij mee zal zijn!

    xxAngela

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuke en vrolijke kaart! Ik zag dat je hebt aangemeld als volger, dank je wel. Ik kom zeker bij jou ook vaker neuzen.
    Zie dat je ook juf bent, we zijn dus collega's ;)

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!