vrijdag 24 mei 2013

Knutsel & Zo - Eline's Buitenhuis #4


Afgelopen woensdag was mijn lieve vriendinnetje jarig. Zij viert vandaag haar verjaardag. Ik neem dit zelfgemaakte cadeautje voor haar mee. Een gepimpte kleerhanger. Een mini-kleerhangertje welteverstaan. Kleerhangertjes voor de baby, die op komst is, stonden op de verlanglijst. Heb de rest ingepakt, maar op deze heb ik me helemaal laten gaan. Ik heb een soort uithangbord gemaakt van een stuk karton. Hierop heb ik letters geplakt. Deze zijn gemaakt met het papier van Eline's Buitenhuis (Dolls House).


Het woord 'happy' heb ik geborduurd op een sheet. Poeh, wat een karwei. Maar het effect is wel leuk. Mijn eigen handschrift maakt het cadeau persoonlijk.


De hanger zelf heb ik in linnen stof gewikkeld. Kantjes en lintjes erop en eraan. En.... zelfgehaakte bloemen!

Deze materialen komen uit de webwinkel van Knutsel & Zo:
- Papierblok Eline's Buitenhuis - Dolls House
- Lintjes Eline's Buitenhuis
- Kantjes Eline's Buitenhuis
- Glazen flesjes Tim Holtz
- Jute touw
- Tacky glue

Mijn vriendin krijgt ook een badcape voor de baby cadeau. Die wilde ze heel graag hebben. Aangezien ik het geslacht van de baby nog niet weet, is het een hele saaie cape geworden. Spierwit! Maar... ik zou Sanne niet zijn als ik daar niet wat mee deed. Dus in augustus wordt die cape ook gepimpt. Wordt vervolgd dus.

Ga vandaag ook even langs bij KARIN & DIDY en JUDITH. Zij hebben ook weer wat moois gemaakt met nieuwe spulletjes uit de webwinkel. Ik wens jullie alvast een fijn weekend! Morgen geven wij de laatste workshop voor Alpe d'HuZes. Nou ja, geven... Ik doe mee. Het resultaat van die workshop zien jullie snel op mijn blog. En dan kunnen we het eindbedrag eindelijk bekend maken... Spannend!!!

7 opmerkingen:

 1. Een hele mooie hanger Sanne en succes met de laatste workshop! Ben erg benieuwd wat al jullie inspanningen heeft opgeleverd!

  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sanne. Geweldig deze Happy B-DAY hanger....wat een fantasie heb je toch SUPER!!!
  En succes met de laatste loodjes voor de Alpe d"HuZes...benieuwd wat jullie;s geweldige inzet heeft opgeleverd.
  Fijn weekend, Annemarie en Merit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk idee Sanne, zo heb je een heel persoonlijk kado voor je vriendin, ziet er lief en door het touw ook een beetje stoer uit. Fijn weekend, succes met de laatste loodjes voor alpe d'huzes, hopelijk hebben jullie veel geld kunnen verzamelen voor dit doel groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om een van de hangertjes dan op te pimpen! Een heel toepasselijk cadeautje zo, mooi gedaan. Succes met de laatste workshop, ik vermoed dat jullie een héél mooi bedrag bij elkaar hebben verzameld!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi hi, zo geef je een kado, wat dan later WEER een kado wordt, als je het gaat pimpen!!!!!
  Heele rg leuk trouwens, die kleerhanger

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gos, wat gaaf! Wat weet jij toch altijd een mooie dingen te maken. Die geborduurde letters op een sheet staan wel erg gaaf.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ha Sanne,
  dit ziet er zo origineel uit ! Echt gaaf hoe je dat gedaan hebt net het woord happy. Je moet er maar opkomen.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!