dinsdag 7 mei 2013

Finn #4


De laatste creatie voor de kleine Finn. Dit kaartje hebben we zelf naar de nieuwe ouders gestuurd. Papa voetbalt namelijk bij Yuri. Weer lekker in de weer geweest met papier en stempels van Eline. Een verborgen boodschap in de vorm van het bladzijdenummer (geboortedatum). Een hoekje vastgezet met een klein veiligheidsspeldje. Een labeltje met bedeltje eraan. De naam van foamletters. En slordige stiksels. Ik geloof dat het nu even klaar is met de baby's hier. Jammer eigenlijk. Maar ook leuk om weer eens wat anders te maken.

20 opmerkingen:

 1. Ook dit is weer een schattig kaartje,jammer dat ze op zijn. Je maakt altijd hele leuke babykaartjes. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, mooi gestikt rondom de cirkel! Ook weer een leukerd en helemaal Sanne!

  Geniet van vandaag, het wordt zonnig en warm. Ik ga zo werken...
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook dit is weer een heel schattig babykaartje Sanne...leuk dat stikwerk erop en de kleur is ook prachtig...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je babykaartjes vervelen nooit, en ze zijn altijd helemaal "sanne" maar ook zeker verschillend genoeg. Leuk hoor, deze ook weer. Dat veiligheidsspeldje blijft zo'n schattig detail, steeds als ik het bij je zie denk ik: o ja, onthouden! Nog niet gelukt tot nu toe, maar gelukkig kom ik vaak genoeg langs op je blog om eraan herinnerd te worden, hihi! Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je babykaartjes vervelen nooit, en ze zijn altijd helemaal "sanne" maar ook zeker verschillend genoeg. Leuk hoor, deze ook weer. Dat veiligheidsspeldje blijft zo'n schattig detail, steeds als ik het bij je zie denk ik: o ja, onthouden! Nog niet gelukt tot nu toe, maar gelukkig kom ik vaak genoeg langs op je blog om eraan herinnerd te worden, hihi! Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je babykaartjes vervelen nooit, en ze zijn altijd helemaal "sanne" maar ook zeker verschillend genoeg. Leuk hoor, deze ook weer. Dat veiligheidsspeldje blijft zo'n schattig detail, steeds als ik het bij je zie denk ik: o ja, onthouden! Nog niet gelukt tot nu toe, maar gelukkig kom ik vaak genoeg langs op je blog om eraan herinnerd te worden, hihi! Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je babykaartjes vervelen nooit, en ze zijn altijd helemaal "sanne" maar ook zeker verschillend genoeg. Leuk hoor, deze ook weer. Dat veiligheidsspeldje blijft zo'n schattig detail, steeds als ik het bij je zie denk ik: o ja, onthouden! Nog niet gelukt tot nu toe, maar gelukkig kom ik vaak genoeg langs op je blog om eraan herinnerd te worden, hihi! Groetjes joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou de ouders van Finn mogen blij zijn met die mooie kaartjes die je hebt gemaakt, deze is ook weer eenvoudig, stoer, en met hele leuke details, een echte Sanne-kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze is ook weer geweldig! Mooi in die zachte kleurtjes en super mooi rond gestikt, knap!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een pittig kaartje en toch lief. Wat een schattig bedeltje heb je eraan gehangen super!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Finn en zijn ouders boffen maar met de "sanne-collectie" die ze hebben ontvangen. Wat een leukerd is dit ook weer, lekker rommelig (in de goede zin). Je stikwerk is ook weer gaaf. Ach, jouw baby creaties vervelen nooit, dus je mag altijd werken aan een nieuw voorraadje voordat er weer een babyboom komt hoor. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super en de kleine boodschap.....en nee vindt ik wel heel leuk. (??? maar vraag me af waarom nee)
  Groetjes Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat grappig om een bladzijde er onder uit te laten piepen! Erg mooiekaart zo! Finn is verwend volgens mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een geweldige serie baby kaarten voor Finn heb je gemaakt. Daar zullen de trotse ouders erg blij mee zijn. Deze kaart is ook weer geweldig, en zo leuk dat de paginanummer hetzelfde is als de geboorte datum.
  Fijne zonnige dag, groet Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk, lief en stoer, kortom een geweldige kaart.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 16. gaaf! vind de kleurencombinatie erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Sanne ik vindt je kaartje geweldig
  Een fijne middag
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 18. so sweet sanne! love the layering and gorgeous design :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo blijf je natuurlijk ook wel eventjes bezig :) Alle vier zo anders de kaartjes en creaties, maar ze blijven zo leuk om naar te kijken!
  En geen paniek, misschien binnen een paar jaar komen er weer zusjes en broertjes bij en dan kan je daar weer voor aan de slag haha!
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Sanne,
  wat een leuke kaart en dat zig-zagrandje is de perfectie zelf! Hoe krijg je het voor elkaar...
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!