maandag 27 mei 2013

Eindbedrag Alpe d'HuZes


De afgelopen maanden heb ik met Colien en Anne-Marie een heleboel workshops georganiseerd voor het goede doel. Onze mannen gaan namelijk meedoen aan Alpe d'HuZes. Rolf en Yuri gaan de berg op fietsen en Paul gaat omhoog lopen. De opbrengst van onze workshops nemen ze mee naar Frankrijk voor het goede doel: KWF. Vandaag lijkt dat goede doel ineens extra belangrijk...

De workshops waren een groot succes. Dat hadden wij van tevoren niet durven dromen. We hadden geen idee waar we op konden rekenen, maar het eindbedrag overtreft werkelijk al onze verwachtingen. Na de laatste workshop van afgelopen zaterdag is het eindbedrag bekend. We mogen met enige trots zeggen dat we €2.511,10 hebben opgehaald. Echt te gek!

We willen iedereen bedanken die op welke manier dan ook een steentje heeft bijgedragen aan dit fantastische bedrag. Een heleboel lieve mede-bloggers hebben belangeloos knutselspullen naar ons toegestuurd. Daar waren we erg blij mee! Bedankt!

Volgende week is het zover. Dan is het de beurt aan de mannen. Onze taak zit er even op. Ik wens jullie allemaal een zonnige dag toe!

11 opmerkingen:

 1. Wow, wat een mooi bedrag! Gefeliciteerd ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig wat jullie hebben gedaan voor het goede doel. super! En voor de mannen heel veel succes volgende week met de beklimming!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat ontzettend geweldig fantastisch! Zo'n mooi bedrag!
  Wens de mannen heel veel succes met fietsen en lopen.
  Groetjes,
  GerJanne
  p.s. waarom lijkt dat goede doel vandaag extra belangrijk? Toch geen nare berichten in de kring om je heen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig! Wat een bedrag dames! Ben blij dat ik een kleine bijdrage kon leveren met spulletjes. Succes voor de mannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super gaaf Sanne. Wat een opbrengst. Jullie deden ook wel erg leuke workshops. Heel veel succes voor jullie mannen.
  Groetjes Fieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel gaaf dat jullie het goede doel hiermee zo kunnen helpen én allerlei creatievelingen aan een leuke dag hebben geholpen. Succes voor jullie mannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig bedrag hebben jullie bij elkaar gehaald! En wat een geweldige workshops hebben jullie gegeven! Nu maar hopen dat de mannen het net zo goed doen als jullie ;) Wens ze maar veel succes op de Alp d'Huez.
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een mooi bedrag hebben jullie bij elkaar gehaald! TOP! Nu kunnen de mannen aan de slag!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf is dit zeg! Jullie kunnen met recht heel erg trots zijn op jezelf. Wat een fantastische opbrengst. Nu de mannen nog, wens ze maar veel succes.

  Groetjes,
  Miranda X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig dat jullie zoveel bij elkaar hebben kunnen knutselen! Gefeliciteerd!!

  Succes voor de mannen!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!