vrijdag 6 april 2012

Teal


Hèhè, eindelijk weer een kaartje van mij. Hij is al een tijdje klaar, maar ik had geen tijd om hem te plaatsen. Het was een drukke en gekke week, maar ik wilde de kaart toch nog even aan jullie laten zien. Hij is voor de challenge van Anyone For Anya. Het thema van deze week was 'Teal'. Ik heb mijn kaart dus maar helemaal in deze kleur gehouden. Het papier is van Tilda (Winterbird). Ik vind dit geweldig papier, maar op deze kaart komt het niet zo leuk uit. Het afdrukje is van C.C. Design. Ik kreeg hem van mijn lieve DT-maatjes Merit en Annemarie. Ik heb het afdrukje ingekleurd met Derwent-potloden. Op de kaart heb ik roosjeslint gebruikt. Het labeltje heb ik gemaakt met een stempel van Marianne Design. Ik heb hem met kreukellint en touw aan de kaart bevestigd. Als laatste heb ik wat glimsteentjes geplakt.

Vandaag ben ik hopelijk voor de laatste keer richting het ziekenhuis geweest voor de lichtbehandeling. Dinsdag moet ik naar de specialist en dan gaan we bekijken of ik mag stoppen. De plekken in mijn gezicht zijn helemaal weg. Op de rest van mijn lichaam zijn de plekjes ook flink verminderd. Ik ben lekker bruin geworden van de behandeling, dus ik hoef niet meer op vakantie naar de zon. Voor de rest heb ik vandaag het huis maar eens flink gepoetst. Morgen heb ik dan een dagje 'vrij'. Ik ga even bij Yuri naar de voetbalwedstrijd kijken, maar ik heb ook nog even tijd om te knutselen. Dat heb ik al een week niet meer gedaan. Ik ga eens bedenken wat ik ga maken. Even op zoek naar een leuke challenge ofzo. Fijne Pasen alvast!

16 opmerkingen:

  1. Hey, wat een leuk kaartje! Ik vind de kleuren prachtig! Fijn dat het goed met je gaat en de behandelingen goed zijn aangeslagen!
    Gezellige paasdagen, liefs Mariken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee Sanne, leuk kaartje heb je gemaakt! Deze keer geen poststempel ;), maar ik heb wel een ander leuk rond stempel ontdekt. Waar heb je die vandaan? Fijn dat de lichttherapie zo goed geholpen heeft en dat je er nog bruin van bent geworden ook! Gezellige dagen samen met Yuri.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jah, ik had em al gespot bij AFA, erg leuk!! Geniet van morgen, dan kunnen wij weer genieten van jouw creaties -> win-win situatie!! :)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi hoi, ik had je kaartval wel gezien op het challengeblog en ik vind m erg leuk! Gave kleur vind ik het om mee te werken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kaart Sanne! Ook al zo druk lees ik, hier ook. Hopelijk heb ik dit weekend ook een paar vrije momentjes om even te knutselen. Ik ga nu maar eens even een blogrondje maken om te kijken wat ik deze week allemaal heb gemist, en wat inspiratie opdoen... Groetjes en fijn paasweekend, Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi kaartje. Ja tijd hebben we volgens mij allemaal tekort.
    Fijn dat het wat beter gaat na je lichtbehandeling. Hopelijk krijg je goed nieuws.
    Fijne paasdagen
    liefs Tessa & Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een echte Sanne vind ik dit, en dat is een compliment! Heel leuk kaartje! Geniet van je weekend!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Schatje van een kaart. Wat heb je de ballonnen mooi gekleurd.
    Nu maar hopen dat de lichttherapie geholpen heeft. Geniet van je paasweekend.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk kaartje, hoor!
    Fijn dat het beter met je gaat! EN mooie bijkomstigheid da je er zo lekker van bruin van wordt.
    Fijne dagen!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kaart en prachtige kleur! Fijn dat de behandeling is aangeslagen! Geniet van de vrije dagen en freubel ze.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige kaart Sanne,lief die stempel,mooi papier en kleuren.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het is een mooi, vrolijk kaartje geworden. Leuk! Knip je de zijkanten van het lint nog bij, of is het allemaal bewust iets langer dan de kaart?

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een geweldige kaart, Sanne. Leuke afbeelding en mooi papier.
    Fine pasen
    groetjes Sinikka

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Super leuk kaartje!! Ik zag de kleur 'teal' ook al bij annemarie & merit voorbij komen....erg mooie kleur!
    Fijn dat de licht therapie is aangeslagen! Succes dinsdag bij de specialist.
    Fijne paasdagen, groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Weer een pracht van een kaartje! Zat alweer te wachten wanneer je weer iets nieuws zou plaatsen haha Vind dat bloemenlint ook altijd erg leuk. Ik heb trouwens de dymo caption maker inmiddels kunnen bestellen. Dus als het goed is kan ik binnenkoort ook die leuke tekstjes erop plakken. En je had gelijk over die letterstans van Sizzix, die heb ik inmiddels, en met wat aanpassingen past hij. Ben er helemaal blij mee! Dank je wel...
    Ik hoop voor je dat je niet meer terug hoeft naar die lichttherapie, lijkt me erg vervelend, de hele tijd op en neer naar het ziekenhuis!

    X Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtig papier he, dat winterbird! Ik hoop voor je dat de specialist ook tevreden is!
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!