maandag 16 april 2012

Sketch


Een verlaat AFA-berichtje. Gisteren zijn we namelijk de hele dag in Valkenburg geweest. Ik begrijp helemaal niets van wielrennen en zie er de lol ook niet van in, maar voor vriendjelief trotseerde ik de kou en ging ik op de Cauberg staan. Ik had stiekem gehoopt op mooi terrasjesweer, maar helaas. Gezellig was het overigens wel. Bij Anyone For Anya hebben we deze week weer en leuke sketch voor jullie in de aanbieding. Ik vond hem te gek, je kan er lekker veel mee. Ik ben dan ook helemaal los gegaan. Het papier is van Glitz Design. Het afdrukje is van The Greeting Farm. Stoer is ze hè? De doily is gemaakt met een mal van Marianne Design. Ik heb flink in mijn lintjes- en knoopjespot gegraaid. Als tekst heb ik deze keer gekozen voor een ticket van Tim Holtz. Deze week heb ik nog een drukke week voor de boeg, maar jullie gaan wel nog wat kaartjes van mij zien. Vanaf volgende week heb ik twee weken vakantie. Hopelijk heb ik dan wat tijd om mijn andere projectjes af te ronden. Al gaat één van die projectjes waarschijnlijk 'de tuin' zijn, want onze garage is bijna klaar. De deur zit er al in. Ik ga wel duimen voor mooier weer hoor, want van mij mag het wel ietsje warmer. Nou, dames (en heren?), ik duik mijn bedje in. Slaap lekker allemaal en tot gauw!

12 opmerkingen:

  1. Een erg leuke kaart Sanne. Ziet er mooi uit met een zwarte doily. Dat is eens iets anders.
    Wielrennen??? nee zou ook niks voor mij zijn.
    Groetjes Sinikka

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof kaartje sanne, succes met de drukte! Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Stoere kaart met die zwarte doily en strik! Mijn broer is een ontzettende wielrenfanaat. Weet zeker dat hij graag de kou had getrotseerd om naast je te kunnen staan ;)
    Weltrusten, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. What a cutie Sanne! I love the colouring on her and the beautiful tones :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toffe en stoere kaart! Ja, heerlijk hè straks lekker vakantie, kijk er ook naar uit! Ik duim met je mee voor mooi weer!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Sanne

    Het is een leuke stoere kaart geworden hoor :)
    En gedurfd ook met het zwart, maar het ziet er heel goed uit!

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit is idd een erg stoere kaart! Gaaf hoor zo in deze kleuren!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  8. gaaf hoor sanne ,echte girlpower ;) xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk hoor Sanne, en ik duim voor terrasweer komend weekend.
    gr./ Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zoo wat een stoere dame is dit, mooi kaartje!! Nog een paar daagjes en dan lekker vakantie, ik ga duimen voor wat mooier weer!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Idd een stoer afdrukje, maar dat komt ook door jouw combinatie van papier en kleuren. Die craftable heb ik al vaker op je kaarten gezien, ik denk dat ik 'm op m'n verlanglijstje ga zetten ;-).
    Groetjes, Annelies.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een gave stoere kaart Sanne. Leuk afdrukje en ik vind hier dat zwart wel heel leuk bij staan. Maakt het geheel mooi sprekend.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!