maandag 23 april 2012

Let's Party!


Gisteren begonnen we bij Anyone For Anya met een nieuwe challenge. Het thema van deze week is 'muziek'. Ik heb er weer een roze/zwart kaartje van gemaakt. Het papier is van Glitz Design. De doily is gemaakt met een mal van Marianne Design. Het afdrukje is van The Greeting Farm. Ik heb dit lieve meisje ingekleurd met Derwent-potloden. Voor de rest heb ik wat kant, lintjes en knopen toegevoegd. Natuurlijk ontbreken de stiksels niet. De tekst is gemaakt met de Dymo-tang en de losse letters zijn van Prima Marketing. Hopelijk doen jullie weer massaal mee aan de challenge. Je kunt een leuke prijs winnen van All That Scraps. Onze auto staat vandaag bij de garage. Wat naar, we kunnen niet van huis weg. Dat betekent dat ik de hele dag binnen moet blijven. Wat zal ik eens gaan doen? Juist! Jullie begrijpen wel wat ik bedoel. De tafel ligt al vol met zooi. Ik kom vandaag nog terug met een ander kaartje, want anders kan ik van de week niet alles laten zien.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Simon Says Stamp Challenge - Sketch

7 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart! Die Greeting Farm stempels zijn ook leuk he?! Hoe kan het dat jij je stempels zo mooi inkleurt met de Derwent potloden? Ik heb ze ook, maar ik het blijft er zo vlekkerig uitzien als ik het heb uitgeveegd met de doezelaar.. Heb je tips voor me?

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn jouw kaarten in roze/zwart toch altijd leuk, deze is ook weer top!
    Veel freubelplezier vandaag!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi, wat vervelend, zo'n hele dag verplicht thuis zitten en dan maar "moeten" freubelen! Het is weer een echte Sanne-kaart, vrolijk, vol met details en een leuk afdrukje, helemaal top! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lief en swingend kaartje is dit Sanne. Enne veel freubelplezier vandaag:))

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg mooi Sanne! Ik ben benieuwd naar wat je allemaal gaat laten zien deze week:-)
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Great take on this weeks challenge! Love your colours.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Stoere kaart hoor, leuk afdrukje heb je gebruikt!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!