dinsdag 6 maart 2012

Welcome Little One


Wat een gave liftkaart hebben de dames van de Liftchallenge toch weer uitgezocht. Het was een kaart van Clare Buswell. Ze zit/zat in verschillende designteams van mijn favoriete challengeblogs en ik ben erg dol op haar kaartjes. Tegen deze liftkaart kan ik niet op, maar ik heb toch mijn best gedaan er mijn draai aan te geven. De liftkaart was erg geschikt om mijn nieuwe spulletjes van Marianne Design eens uit te proberen. De kaart is gemaakt van papier van Marianne Design (Eline's Babies, een oudere collectie). Het barok-lijstje en baby-gezichtje zijn gemaakt met een nieuwe mal van Marianne Design. Op de lijst heb ik allemaal steentjes geplakt. Het kadertje van de tekst is gemaakt met een Nestabilitie. De tekst zelf is van Marianne Design (nieuwe tekststempels). De tekst heb ik vast gezet met stukjes touw. Natuurlijk komt ook het kant en het bolletjeslint van de liftkaart op mijn kaart terug. Bovenaan het lijstje heb ik een strik bevestigd (met touw). Natuurlijk heb ik ook wat stiksels op de kaart verwerkt. Dat was bij de liftkaart ook het geval en ik vond het niet erg dat ik weer met de naaimachine aan de slag mocht. Begin er echt lol in te krijgen nu ik weet hoe het werkt. Tja, het niveau van de liftkaart is het niet geworden, maar ik vind hem toch best leuk geworden. Ik zag trouwens dat ik in de top 3 ben beland bij The Ribbon Reel Challenge Blog, te gek! Ze hebben weer een leuke nieuwe challenge, dus daar ga ik maar weer mee aan de slag van de week. Als ik tijd heb...

Gisteren heb ik de derde behandeling in het ziekenhuis gehad. Veel mensen doen een beetje lollig over 'dat zonnebank-kuurtje' van mij. Nou, gisteren werd wel duidelijk dat het er wat heftiger aan toe gaat dan in Turkije aan het strand. Ik mocht nog geen 2 minuten de cabine in en was flink verbrand. Ik heb donker haar en word in de zomer poepie-bruin, dus ik kan echt wel wat hebben. We doen woensdag maar een stapje terug...

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Liftchallenge # 11
- The Play Date Café - # 121

19 opmerkingen:

  1. Hele leuke lift Sanne! Past goed bij deze stijl voor een babykaartje! Mooi het frame met de pareltjes, het tekstlabel, en de zoete roze kleurtjes!
    Goed gedaan! Bedankt voor het meedoen weer!
    enne...die andere mensen...die weten niet waar ze het over hebben, lekker laten, jij weet wel beter!
    Sterkte maar weer!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, ik vind jouw kaart anders ook erg geslaagd hoor! Mooi frame en erg leuk die subtiele blingbling!Het twine maakt het net niet te zoetig.
    Fijn dat je weer meedoet, Sanne!
    En inderdaad... als jij er baat bij hebt, lekker laten kletsen...

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ontzettend leuk kaartje, prima gelift.
    Je zonnebankkuur is nu eenmaal nodig, lekker laten kletsen dus !!Mijn broer heeft een zonnebank in de douche gekregen ivm zijn psoriasis ( 2 vliegen in 1 klap !!)

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou ik vind zeker wel dat je je kunt meten aan deze lift hoor, hij is superleuk geworden! Echt een ontzettend lieve babykaart (ik ga deze even onthouden want ik moet nog steeds mijn babykaartjes aanvullen, haha, dan ga ik jouw kaart gewoon liften ;) )
    Succes verder met je behandelingen, het lijkt me geen pretje!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind je lift helemaal prachtig. ERG mooi papier zeg en dat baroklijstje is onwijs! Je stikwerk vind ik ook super. Ik heb toevallig net hetzelfde gestikt op een kaart die zaterdag bij DCL verschijnt.
    Wat rot dat je zo bent verbrand tijdens de kuur. En dat al na 2 minuten! Sterkte ermee Sanne.
    Groetjes, JOse

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi gelift Sanne! 't Is er ook echt wel eentje voor jou.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Sanne,

    grappig: ik heb net voor mijn rondje blog ook de liftkaart gemaakt. Heel anders, maar zeker herkenbaar als gelifte kaart.
    Ik vind de jouwe super. Lijkt er goed op!
    En gefeliciteerd met je top 3!
    Vervelend dat je zo verbrand bent. Voorzichtig aan maar. Is er al wat resultaat te merken?

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt een mooi en schattige liftkaart gemaakt! Mooi dat ornament frame met kinderkopje! Mooi ook je afwisselende stiksels. Oei dat is vervelend dat je verbrand bent, sterkte en succes met de behandelingen.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooi kaartje Sanne, leuk dat lichtroze. Je kuur is wel heftig zeg, suc6 ermee!
    Gr-x-jes Mariken.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ha Sanne, wat een geweldig kaart is dit! Ik vind hem heel dicht in de buurt komen van het origineel hoor! Gave bolletjes!

    Sterkte met de behandelingen, en van anderen moet je je niets aantrekken! Sommige mensen begrijpen nu eenmaal niet alles.! Sterkte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een chique en lief baby kaartje!!! En natuurlijk ook gefeliciteerd met je top 3 plek...da's altijd een hele eer vind ik! Ik hoop dat je rode plekken snel minder worden, verbranden kan erg pijnlijk zijn!
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gaaf kaartje weer, Sanne!
    Succes met je behandeling, take care!!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een superlief liftkaartje heb je ervan gemaakt! Ik had er moeite mee maar de liftchallenge lijkt gemaakt voor jouw babykaartje! Veel sterkte met je behandeling, hopelijk merk je snel resultaat en is dat verbranden niet voor niets! Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  14. What a sweet, little, baby card! LOVE all your fibers and textiles, and that darling silhouette is just too cute for words! Thanks so much for playing along with us this week at The Play Date Cafe!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een lief babykaartje Sanne. Wat is dit een leuke creatable van MD.
    Wat vervelend dat je verbrand bent.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ah what a lovely baby card. I love the little row of pom poms, it finishes off your card beautifully! Thank you so much for joining in the fun with us over at The Play Date Cafe!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een lieffie Sanne, prachtig afgewerkt!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat weer een supermooi kaartje! Heel mooi dat framepje met die bling erop.Lief kaartje!!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!