zondag 11 maart 2012

Time Flies


Hallo allemaal! Vandaag een kaartje voor de nieuwe challenge van Anyone For Anya. Deze keer staat er een leuke inspiratiefoto op het blog. Ik vond het weer een lastige opdracht hoor! Ik heb papier gebruikt van Graphic 45. Dit paste wel bij de foto. De klok is gemaakt met een stans van Tim Holtz. Het afdrukje is van C.C. Design. Ik heb het meisje ingekleurd met Derwent-potloden. Verder heb ik decoratiehoekjes, een vlinder en een tekst aan de kaart toegevoegd. Dit is de inspiratiefoto:


Ik ben zelf niet helemaal tevreden over het resultaat. Ik wil allemaal niet zo lukken momenteel. Morgen ben ik terug met een projectje waar ik wel erg tevreden over ben. Wie weet vind ik van de week ergens wat inspiratie (op de beurs in Den Bosch bijvoorbeeld...). Zou mooi zijn! Fijne zondag allemaal!

9 opmerkingen:

 1. Heel mooi kaartje en wat een prachtige kleurtjes!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je kaart mooi geworden! Lief afdrukje en de kleuren zijn erg mooi bij elkaar!
  Gr-x-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind 'm anders niet slecht, hoor Sanne. Heel mooi

  XOXO Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem anders toch wel heel mooi geworden hoor Sanne! Vooral de kleurencombinatie vind ik leuk en origineel! Ach, dat heeft iedereen wel eens dat je niet tevreden bent over je eigen werk... Als je het even laat liggen, komt het zo wel weer terug in orde.
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet helemaal tevreden? Niks mis met dit kaartje, hoor!
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart Sanne.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sanne,
  ik vind het ene heel erg leuk kaartje! En duidelijk te zien dat je je geïnspireerd voelde door de foto. Misschien is het randje om het afdrukje iets te wit??

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt de inspiratiefoto heel mooi vertaald naar je kaart. Met de klok en papierkeuze. Dat je niet helemaal tevreden bent, heeft misschien te maken dat de kleuren van je schitterend gekleurde afdrukje te helder zijn tov je DP.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sanne this is gorgeous! Love the clock die and the cute image :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!