zaterdag 25 februari 2012

Clean and Simple


Ik zag dat er weer een nieuw challengeblog in blogland is: Mi CAS es su CAS. Het is een clean-and-simple-blog. Het is de bedoeling dat je veel wit-ruimte op je kaart laat. Nou weten jullie dat ik daar helemaal niet van ben, maar daarom vond ik het wel een uitdaging. Ik zag alle leuke inzendingen en dacht: dat moet ik toch ook kunnen. Maar moeilijk dat het was! Ik heb dit kaartje gemaakt voor de zus van Yuri. Ze wordt volgende week 30 jaar en mag dus 30 kaarsjes uitblazen. De kaart is gemaakt van roze en witte cardstock. Op het witte cardstock heb ik vlaggetjes gestikt. De cijfers zijn gemaakt met een stanslat van Tim Holtz. Daar het thema van de challenge 'glitter' is, heb ik de letters bewerkt met Paper Glaze en glitters. De tekst is gemaakt met de Dymo-tang. Ik vond de kaart toch nog wat te kaal, dus heb ik stoere zwarte stiksels op de kaart gemaakt, lekker slordig. De zwarte steentjes maken het kaartje helemaal af. Nou ja, af... Ik weet het niet. Ik vind de kaart nog steeds kaal, maar ik hou me aan de opdracht. Gewoon vaker doen misschien, dan went het vanzelf. Zo, ik ga op Yuri wachten. Die verwent me vanavond met heerlijke pannenkoeken en een leuke film. Dat kan ik wel gebruiken. Morgen hebben we ook een dagje voor onszelf, zalig! Uiteraard ben ik dan wel terug met een nieuwe kaart. Hij is behoorlijk winters voor het weer dat ze voorspeld hebben.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Mi CAS es su CAS - Glitter

7 opmerkingen:

 1. Ook less-is-more gaat je goed af! Mooie kaart, hoor!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaw, gaaf kaartje. Lijkt makkelijker dan het is he! Maar je hebt het prachtig gedaan! Dat stiksel is fantastisch. Alles hoort er idd op en zo is het ook genoeg. Leuk dat je de uitdaging bent aangegaan bij MCSC!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oohh ik heb hier ook zo'n moeite mee. Less is more. Maar deze vind ik wel heel geinig gedaan. Die zwarte stiksels staan super. Al met al een heel gave kaart.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem super.
  Heel veel beterschap.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zeker is het kaartje kaal, en moet wel wennen maar ik vind hem toch zeker erg geslaagd!
  groetejs mina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met zo'n CAS kaartje heb ik ook moeite, ben ook meer van de frutsels haha. Maar hij is goed gelukt, leuk de vlaggentjes en stiksels!!

  Fijn weekend, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem goed gelukt hoor! En idd het valt soms niet mee om een Clean & Simpel kaartje in balans te krijgen. Kan er over meepraten. (-;

  Groetjes,
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!