zaterdag 8 januari 2011

Just Married!Een tijdje geleden won ik weer een challenge bij Een Hoop Inspiratie. Mijn prijs: een maand lang gast-designer zijn. Afgelopen week kreeg ik mijn eerste opdracht: maak een kaart, maar geen standaard-kaart. Een leuke opdracht, want dan kan ik weer eens mijn favoriete vouwkaart maken. Ik heb dit kaartje gemaakt voor de moeder van een meisje in mijn klas. Zij is afgelopen week getrouwd. Ik vond het wel leuk om haar in de vakantie een kaartje te sturen om haar te feliciteren. Dit vouwkaartje is gemaakt van zeegroene cardstock. Het designpapier is van Basic Grey (June Bug). Het afdrukje is van The Greeting Farm en heb ik ingekleurd met Derwent-potloden. Het afdrukje is uitgesneden met nestabilities en de cuttlebug. Vervolgens heb ik het afdrukje op een stuk designpapier geplakt. Dit designpapiertje is ook uitgesneden met nestabilities en de cuttlebug. Het ronde tekststempeltje is van Aud Design. Ik heb het gestempeld op een stuk designpapier. Het tekstje is daarna met nestabilities en de cuttlebug uitgesneden en op een ander designpapiertje geplakt. Het andere tekstje heb ik op de computer gemaakt en op designpapier uitgeprint. Het tekstje is met twee bloemsteentjes vastgezet. De bloem is gemaakt met mallen van Joy. In het midden heb ik een bloemsteentje geplakt. De swirl is gemaakt met een mal van Sizzix. De vlinder is gemaakt met mallen van Joy. De krul onderin de kaart is gemaakt met nestabilities. Ook hier heb ik een bloemsteentje op geplakt. De drie hartjessteentjes maken de kaart af. Zelf ben ik erg tevreden over de kaart. Ik vind de vouwkaart goed gelukt met deze papierlijn. Lekker romantisch, maar niet te truttig. Ik hoop dat jullie allemaal meedoen met de challenge van EHI. Morgen plaats ik mijn voorbeeldkaart van de nieuwe challange van Anyone For Anya. Dit keer geen kalenderpagina, maar een kaartje. Ben je benieuwd wat de nieuwe challenge is, kom dan morgen even een kijkje nemen op mijn blog en het blog van AFA.

10 opmerkingen:

 1. Hey Sanne,

  Had em al gespot op het EHI-blog, mooie kaart!
  Blijft een leuk model, nietwaar?!
  Zie dat het maken van de Sizzix-swirl prima lukt, erg leuk om em als bloemsteel te gebruiken :)
  Ik zal es kijken wat ik kan maken bij EHI, moet goed gaan komen...

  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart Sanne.
  Fijn weekend.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi sanne wat een prachtig kaartje heb je gemaakt, geweldig modelletje blijft dit
  groetjes sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een eer zeg... En je mag trots zijn op je creatie! Je geeft me inspiratie om ook eens zo'n kaart te maken ipv de standaard kaarten:-)
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg leuk gedaan Sanne!

  Ik mail je zo gauw mogelijk de volgende opdrachten door.

  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk kaartje Sanne dat medelletje doet het goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk gedaan. fijn weekend
  liefs Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kaartje Sanne!
  Groetjes nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hai Sanne, je kaartje ziet er super uit! Veel plezier met je GDTschap! Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou dit is ook een kaartje met een behoorlijk trouw-gehalte haha. Mooi kaartje met lekker felle kleuren.
  Las net dat je morgen weer moet beginnen, lekker hoor. Ik ben alweer een weekje bezig want wij hadden erg vroeg kerstvakantie. Welke groep heb jij? Succes morgen!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!