vrijdag 14 januari 2011

Enjoy the show!


Gisteren plaatste ik een tutorial over het maken van leuke tekstjes op je kaartjes en andere projectjes. Ik heb hier erg leuke reacties op gehad. Waarschijnlijk is de tutorial binnenkort ook op het blog van Anyone For Anya te bekijken. Ik wil iedereen erg bedanken voor de leuke reacties! Het is erg leuk om handige tips met mijn lieve volgers te delen. Ik krijg ook zoveel goede tips van jullie! Dit kaartje gebruikte ik als voorbeeld voor de tutorial. Hij is gemaakt voor een vriendin van mij. Ze was in december jarig, maar geeft vanavond een feestje. Ze is helemaal dol op musicals. Daarom krijg ze van ons (als vriendinnetjes) een musicalbon. Natuurlijk zorg ik namens ons allemaal voor de kaart. Een hele toepasselijke uiteraard, want dat kan als je zelf je tekstjes maakt, hihi. Het kaartje is gemaakt op witte cardstock (sorry, mijn andere cardstock is op, ik moet morgen echt even naar de winkel voor nieuwe). Het designpapier is van Basic Grey (June Bug, snik, het is alweer op...). Het papier is bewerkt met billendoekjes en de distresser (ik ben er helemaal fan van ja). Het afdrukje is er eentje van The Greeting Farm. Vond dit schatje wel passen bij een musicalvoorstelling met dat jurkje en die veren. Heb het meisje ingekleurd met Derwent-potloden. Het tekstje heb ik gemaakt op de computer en geprint op een stukje designpapier. Weet je nou nog niet hoe, kijk dan even hier! De kaart is afgewerkt met wat kleurige veertjes en een koordje met een bedeltje. Het is een eenvoudig, maar lekker vrolijk kaartje geworden! Helemaal mijn stijl dus! De Maas is hier intussen flink gestegen. Het voetbalveld staat helemaal onder water. De borden langs het veld zijn niet eens meer te zien. Dat wordt morgen dus geen voetbal kijken, maar freubelen. Gelukkig zitten wij (met een appartement op twee hoog) voorlopig nog wel even droog!

7 opmerkingen:

 1. O Sanne, wat een lief mooi kaartje!!!

  Fijn weekend en groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk vrolijk kaartje is dit Sanne, leuk met de veertjes. Hoop dat je het droog houd.
  Veel freubelplezier van het weekend.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel vrolijk en leuk kaartje, het is wat met dat water zeg het komt hier ook weer met bakken uit de lucht!! Maar het is niet te hopen dat jullie natte voeten krijgen want dan wordt het wel heel erg.

  Fijn weekend annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vrolijk kaartje is dit, erg leuk!
  Zsg 'de Ebbe' inderdaad helemaal onder water. Gisteren m'n zwager gered uit z'n huis op de uiterwaarden. Was net bij mijn ouders, die wonen aan de binnenkant dijk en daar waren ze de kelder en kruipruimtes aan het leegpompen...
  Maar een zaterdagje fröbelen is geen straf, toch?!

  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi wat een leuk kaartje! Bedankt trouwens dat j eook bij mij op mijn blog bent komen kijken! Ik ben volger bij jou geworden. Heb deze week oudergesprekken gehad (31 kinderen, groep 3), dus ben behoorlijk gaar en heb weinig (uh..niet) zitten scrappen en bloggen. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vrolijk kaartje. De maas is hier ook heel hoog.
  liefs Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vrolijk word ik van je kaart, want als ik naar buiten kijk word ik dat niet:-( Ga je tips over het printen van teksten ook in de praktijk proberen morgen!
  Fijn weekend!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!