dinsdag 19 april 2022

Mei-'22-box: Sfeerfabriek Spring Happiness


Wauw, alweer een maand voorbij. Tijd om aan de slag te gaan met een nieuwe maandbox van September'18. Deze maand weer een hele leuke samenwerking: September'18 x Sfeerfabriek. Bij Sfeerfabriek kun je terecht voor hele leuke woonitems, maar je kunt er ook hele leuke workshops volgen. Één van die workshops, het DIY-bloemenplankje, zit in de maandbox van mei. En hij is leuk! 


In de box zitten alle materialen die je nodig hebt om het DIY-project uit te voeren. Je krijgt ook een flink potje krijtverf in de kleur van jouw keuze opgestuurd. Ik ging voor roze, uiteraard ;-) Je hebt maar een klein beetje verf nodig voor het maken van dit leuke project, dus je houdt nog genoeg verf over voor een volgend DIY-projectje. De droogbloemetjes hebben een heerlijk zomers kleurtje. Daardoor krijgt je projectje een beetje een Ibiza-vibe. De verf moet eventjes drogen, maar de rest van het project heb je in een mum van tijd af. Daarna heb je een leuk zomers item voor in je huis. En het is ook heel leuk om cadeau te doen! 


Je kunt deze box natuurlijk los bestellen, maar als je een lidmaatschap neemt bij September'18 krijg je iedere maand zo'n toffe DIY-box opgestuurd. Je wordt dan iedere maand uitgedaagd om aan de slag te gaan met nieuwe materialen en technieken. Ik kan alvast verklappen dat we de komende maanden heel veel leuks gaan doen en maken! Mocht je voor minstens 3 maanden lid blijven, dan krijg je zelfs een heel tof welkomstcadeau! En spreekt een box je minder aan, dan kun je gewoon pauzeren. Ik vind het heerlijk, iedere maand weer even een momentje voor mezelf!

Liefs,
Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!