woensdag 2 mei 2012

Feest


Goedemorgen allemaal! Vandaag weer een nieuw kaartje. Hij is gemaakt naar aanleiding van de sketch van Nicole Verkooijen. Zij geeft een mega gave candy weg. Die kans wil ik graag grijpen. Nou had ik het geluk dat de sketch me enorm aansprak. Ik ben er dus lekker mee in de weer geweest. Dit is het resultaat geworden. Ik heb het papier van Marianne Design gebruikt. Het zijn de laatste restjes van deze oude lijn. Stiekem toch wel jammer, het waren heerlijke knalkleurtjes. De doily is gemaakt met een mal van Marianne Design. Het afdrukje is van Pure Innocence, lief is ze hè? Ik heb het meisje met de ballon ingekleurd met Derwent-potloden. Hier en daar heb ik een steentje geplakt. De kaart is verder versierd met een hele mooie groet strik, wat knoopjes en natuurlijk ontbreken de stiksels niet. De tekst is gemaakt met de Dymo-tang. Ik ben weer een leuk kaartje rijker. Stiekem duim ik voor die leuke prijs ;-)

Dan nog even iets. Ik zie al tijden op allerlei blogs die leuke SMASH-books voorbij komen. Het leek me zo leuk om er ook eentje te gaan maken. Ik bewaar veel (kaartjes, labels, foto's), maar doe er uiteindelijk niks mee. Zonde eigenlijk. Wat is er nou leuker dan alles inplakken, zodat je later alles nog eens kan bekijken. Je kan er veel kanten mee op. Zo kun je bijvoorbeeld een collage maken van een leuk uitje. Maar je kan er ook leuke scrapspulletjes in kwijt, die nooit mogen vergaan. Ik zag gisteren op het blog van Ingrid dat zij ook met een SMAH-book is begonnen en toen was ik om. Ik heb er dus ook eentje besteld. Wie weet ga ik er van de week al mee aan de slag. Het moet in elk geval een echt Sanne-boek worden, waar ik graag nog eens doorheen blader.

Vandaag ga ik lekker aan de freubel met Colien. Eerst gaan we even wat nieuwe spulletjes scoren en daarna gaan we lekker aan de slag. Ik heb er zin in.

13 opmerkingen:

  1. Ik zal met je meeduimen voor de prijs.je kaartje in knal kleuren zal er hoe dan ook tussenuit springen. Hij is leuk.
    En ja...die smashbooks raken helemaal 'in' hè. Ben benieuwd wat je ervan gaat maken. Veel plezier ermee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. schitterend kaarrtje sanne mooie kleuren heb je gebruikt
    liefs Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke vrolijke kaart Sanne. Duim met je mee voor die mooie prijs hoor :) En ook ik ben benieuwd naar wat je met je Smashboekje gaat maken.

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig en vrolijk kaartje met een heel leuk afdrukje!
    Succes met het winnen van de prijs!!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke, vrolijke kaart heb je gemaakt! Nu maar hopen dat je wint ;) Gezellig dat je vandaag samen met Colien aan de freubel gaat.
    Veel plezier samen, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je kaart vind ik super Sanne! Dat meisje is een schatje! Ik zal voor je duimen voor de Candy! Ben benieuwd hoe het smash-booken je gaat bevallen!

    Veel plezier vandaag, klinkt als een superdag!

    Groetjes,
    Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Sanne,
    Je kaartje spat van het scherm met de vrolijke knalkleuren. Ik kan me voorstellen dat je de candy wilt winnen, hij is inderdaad aantrekkelijk, heel veel succes!
    Veel plezier met knutselen!
    groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Sanne,

    Allereerst bedankt voor je lieve kaart! Dat doet altijd heel veel goed!
    En je kaartje is superleuk, wat een kleuren, echt gaaf!
    veel plezier met Colien, liefs Mariken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super kleuren en heel mooi kaartje! De candy is zeker tof, misschien ga ik ook maar eens een poging wagen....
    Groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Sanne, wat is die weer leuk geworden. En ja, die knalkleurtjes staan ook zo gezellig.
    Doordat ik op vakantie ben en niet altijd internet heb, heb ik wat kaartjes gemist. Wat zijn de Mamoeska's leuk en je slippers.
    Volgende week ben ik weer thuis en kan ik beter langskomen.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuke kaart Sanne.
    Ik ben benieuwd naar je nieuwe spulletjes en wat je ermee gaat maken.

    Liefs Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Helemaal weer a la Sanne... Leuk hoor! Ik heb op de beurs in Zeist ook een smash boek gekocht... Ik wil er ook leuke dingen van het freubelen in gaan doen en een collage van een beurs. Welke kleur ben jij voor gegaan?
    Leuke dingen gekocht vandaag?
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!