zondag 13 mei 2012

Birthday Wishes deel 2


Goedemorgen op deze (op dit moment) prachtige Moederdag! Mijn moederdagkaartjes hebben jullie vrijdag al gezien, dus ik laat vandaag iets anders zien. Dit kaartje is ook gemaakt voor een challenge van My Favorite Things. Het is een guest designer challenge. Als je wint krijg je een hele leuke prijs en je mag een maand lang guest designer zijn voor MFT. Vooral dat laatste leek me wel heel erg stoer, dus ik heb maar een gokje gewaagd. Het kaartje is gemaakt met papier van Crate Paper (Random). Het afdrukje is van Pure Innocence. Ik heb dit schatje ingekleurd met Derwent-potloden. Dat was een hele klus. Ik was net klaar met kleuren, toen ik met mijn vieze stempelvingers aan het snoetje zat, dus toen kon ik weer opnieuw beginnen. De tab is gemaakt met Die-namics van MFT en dat geldt ook voor de bloem. Alleen de blaadjes zijn gemaakt met Nestabilities. Ik heb de kaart versierd met een stuk touw en een bedeltje, een knoop en een paperclip. Ik wens alle moeders vandaag een hele mooie dag! En natuurlijk in het bijzonder mijn eigen lieve moeder: ik hou van jou!

7 opmerkingen:

  1. Ik vind hem prachtig! Ik zal voor je duimen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi weer en lekker vrolijk op de ze zonnige dag! Prima inzending om mee te dingen naar een GD-schap, hopelijk vinden zij dat ook!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lief kaartje weer Sanne

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zag h'm al in de gallery, maar niet je naam. Toch dacht ik al, deze kon nog wel eens van Sanne zijn....en ja wel hoor!! Leuk toch dat je stijl herkent wordt!
    Echt een heel leuk en lief kaartje heb je gemaakt!
    Leuk om mee te doen! Succes!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk en super fleurig kaartje, succes met de challenge!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie vrolijke kaart! Die afdrukjes van Pure Innocence vind ik altijd zo lief! Ik hoop dat je succes hebt met de challenge!

    Groetjes Annet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schitterende kaartjes staan er weer op je blog Sanne! Succes met de challenge.

    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!