zondag 7 augustus 2011

Summer


Zo, we zijn weer thuis van een heerlijk weekje Ardennen. Wat is even niksen lekker als je zo hard hebt gewerkt. De batterij is weer opgeladen, zodat we weer verder kunnen met klussen. Aangezien het al zondag is, is het tijd voor een nieuwe challenge bij Anyone For Anya. Deze week mag je kiezen tussen twee uitdagingen: een zomercreatie of een nieuwe kalenderpagina maken. Ik heb zelf gekozen voor het eerste. De kaart is gemaakt van roze en witte cardstock. Het designpapier is gloedje-nieuw: een paperpad van Basic Grey (Out of Print), super mooi papier. Ik heb deze Hula-Anya ingekleurd met Derwent-potloden en uitgeknipt. Het afdrukje is met 3D-foam opgeplakt. Het bloemenkransje heb ik nogmaals gestemped, gekleurd en uitgeknipt en deze heb ik met 3D-foam op het afdrukje geplakt. Dat is op de foto helaas niet zo goed te zien. De bloemenkrans en de bikini heb ik bewerkt met Stickles. Onder op de kaart heb ik roze roosjeslint geplakt. Links heb ik scrappersfloss om de kaart geknoopt. Hieraan heb ik een ticket van Tim Holtz bevestigd met een knijpertje. De steentjes rechts op de kaart maken het kaartje helemaal af. Ga op het blog van AFA ook eens kijken naar alle andere leuke voorbeelden. Wat heeft iedereen van het DT weer goed zijn best gedaan. Ik ga hier de vakantie-was wegwerken en daarna ga ik maar weer eens aan de freubel. Wat is het erg als je dat een weekje niet kan ;-) Wat leuk dat ik al wat aanmeldingen heb voor mijn candy! Als je nog mee wilt doen, en dat kan tot 31 augustus, dan moet je me even een mailtje sturen voor mijn adres. Ik kan alvast verklappen dat ik iemand erg blij ga maken met een leuk papiertje en bling (en dat is nog lang niet alles)!

11 opmerkingen:

  1. Welkom thuis! Goed om te weten dat jullie het leuk hebben gehad! Nu weer lekker aan de freubel ;p En over dit kaartje: gezellige, zomerse creatie is dit, missie geslaagd :)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker he ff opladen en de Aardennen is een prachtige plek!
    Mooi kaartje Sanne. Die Anya stempeltjes zijn lief. Mooi papier!
    Ik ben reuze benieuwd naar wat anderen je toe gaan sturen voor je verjaardag. Ga je ze een keer op je blog plaatsen?
    Gr. Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ José: Ik ga zeker alle kaarten op mijn blog plaatsen! Dat doe ik zo rond mijn verjaardag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat het een leuke week was! De Ardennen zijn ook erg mooi, we zijn er vroeger vaker geweest met de kinderen. Nu weer lekker aan het hobbyen! Na de was uiteraard, haha. Dit kaartje is een mooie!

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je weer bent opgeladen voor de komende tijd. Je kaartje is in ieder geval erg leuk en heel mooi geworden.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Welkom terug Sanne, fijn dat je batterij weer opgeladen is want je moet er weer een jaar mee doen. haha. Hoe herkenbaar is het dat je niet kunt knutselen. Ik miste het ook, ondanks een heerlijke vakantie. Maar ja alles meenemen gaat ook niet. Mijn mannetje zegt daarover: Dan kunnen we beter een trekhaak aan ons huis maken ipv de caravan meenemen.LOL
    En wat een leuke kaart heb je ervan gemaakt. Ik vind dat 3D effect heel leuk gedaan. Heerlijke kleur en inderdaad heel mooi papier.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ha Sanne, mooi roze kaartje weer! En dat lint met die roosjes is zooooo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. super kaartje hoor,gaaf die bloemen lint, ik heb ook zo iets in het wit, moet erook maar is mee aan de gang xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goed te lezen dat je een fijne vakantie hebt gehad Sanne en dat je er weer even tegenkan.Je kaartje is een schatje, de bloemenlint is zo mooi erbij. Succes met de wasjes en klussen.
    Groetjes, marijek en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erg zomers kaartje Sanne! Heel leuk gedaan!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige kaart Sanne,lief die stempel,mooi ingekleurd.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!