zaterdag 13 augustus 2011

3 x Liftchallenge


Goedemorgen allemaal! Toen ik gisteren thuis kwam en de brievenbus open maakte, lag er weer een kaartje in de brievenbus. Deze keer was hij van Astrid en Lariassa (De Stempelfreaks). Hij was erg mooi en ik voelde me al even helemaal jarig. Afgelopen avond/nacht heb ik me nog even gewaagd aan de nieuwe challenge van Cornelie en Nadine: de Liftchallenge. Het is de bedoeling dat je een kaartje lift. Dit is de voorbeeldkaart:

Wat een makkie, denk je dan. Maar oh jee, wat valt dat tegen zeg. Over zo'n 'kale' kaart ben ik niet gauw tevreden. Voor mijn gevoel is ie dan niet af. Onderstaande kaart is mijn uitwerking. Ik had er het liefst nog van alles bij geplakt, maar dan is de kaart geen lift meer van het origineel.


De kaart is gemaakt van blauwe en witte cardstock. Het witte cardstock heb ik in twee stukken gesneden. Het bovenste stuk heb ik met een embossingfolder van Sizzix door de Cuttlebug gehaald. Het relief dat ontstaat heb ik een beetje bewerkt met blauwe Distress-inkt. Op het onderste stuk heb ik een tekst van Marianne Design (Eline's Babies) gestempeld. De plaatjes komen uit een designpapierblok van cArt-Us (Baby). Ik heb ze uitgeknipt en opgeplakt met 3D-foam. Tja en dan ben je bezig en dan ga je gewoon maar door ook. Dus het volgende kaartje heb ik ook nog gemaakt.


Hij is gemaakt van groene en witte cardstock. Het witte cardstock heb ik met een embossingfolder door de Cuttlebug gehaald. De plaatjes komen uit een designpapierblok van cArt-Us (Baby). Ik heb ze uitgeknipt en opgeplakt met 3D-foam. De tekst van Marianne Design (Eline's Babies) heb ik op een stuk witte cardstock gestempeld. De tekst heb ik vervolgens gemat op groene cardstock. Aan de zijkanten heb ik eyelets bevestigd met de Crop-a-dile. Met groen touw heb ik het tekstje vervolgens aan de kaart bevestigd. En toen kreeg ik spontaan nog een idee en ben ik ook nog maar aan een derde kaartje begonnen.


De kaart is gemaakt van witte cardstock. Het designpapier is van cArd-Us (Baby). Ik heb de sterren uitgesneden met Die-namics van My Favorite Things. Ze zijn met 3D-foam opgeplakt. De tekst is ook van Marianne Design (Eline's Babies).

Jullie kennen mijn stijl en begrijpen wel dat deze kaartjes niet helemaal mijn ding zijn. Ik vond het wel een uitdaging om mee te doen aan de Liftchallenge. Het is leuk om een keert uit je comfort-zone te stappen. Ik doe de volgende keer zeker weer mee. Cornelie en Nadine, jullie initiatief is top! Zo te zien, vinden meer mensen dat, want er zijn er heel wat deelnemers voor de Liftchallenge. Wil je ook meedoen, kijk dan even hier. Ik ga vanmiddag naar Colien. We gaan gezellig wat kaartjes maken. Het is alweer een tijdje geleden dat we dat gedaan hebben en we elkaar gezien hebben, dus ik heb er erg veel zin in. Even bijkletsen. Morgen ben ik weer terug met een kaartje als DT-member van Anyone For Anya. Fijn weekend allemaal!

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Liftchallenge #1

16 opmerkingen:

  1. Knap gedaan!! Ik vind ze alledrie geweldig, maar vooral je onderste met die kleuren en de sterren!
    Ik heb de mijne ook af, maar heb net iets meer gebruikt, kon het niet laten. Vind het erg moeilijk!

    Fijn weekend, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supergoed gedaan. Ze worden in volgorde ook steeds eenvoudiger = mooier!
    Tot vanmiddag!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Sanne!!
    Doordat je m'n volger bent geworden ging ik even bij je kijken! Daardoor zag ik dat je met de challenge meedoet! Wat onwijs leuk!! Je kan h'm nu ook linken, jaja, we hebben Mr. Linky voor elkaar!
    Grappig hè dat je na één kaart steeds meer ideën krijgt! Heel leuk, en je resultaten mogen er zeker zijn!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat heb je dat leuk gedaan jij zit weer even goed in je babykaartjes!!

    gr annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vind jouw uitvoeringen geweldig.... lijkt mij ook moeilijk; toch ook wel weer een uitdaging!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tjee Sanne, waar haal je de energie vandaan! 3 kaarten. Leuke lift uitvoeringen, persoonlijk vindt ik de middelste met de olifantjes erop echt SUPER! Best moeilijk om zo'n eenvoudige kaart te maken, was ook geneigd om er meer op te plakken:)))
    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kaarten Sanne.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben deze challenge nu al op een paar blogs tegengekomen. En wat een leuke creaties worden er dan bedacht. En allemaal anders. Jij hebt hem ook weer zo mooi vertaald naar je eigen idee.
    Ik vind de baby boy kaart weer het leukst.
    Maar ze zijn alledrie echt heel gaaf geworden.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind ze hartstikke leuk geworden Sanne! Vooral die met de olifantjes vind ik helemaal super. En het bewijst maar weer eens dat een kaart lang niet altijd van alles nog wat nodig heeft om er mooi uit te zien!
    Groetjes, Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kaarten heb je gemaakt! Alle drie super mooi en je vintage kaart hieronder vind ik ook helemaal geweldig!
    groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Sanne, overdag aan het klussen en als je dan 's avond nog zulke mooie kaarjes kunt maken, echt top! Mijn piek ligt meestal in de middag! Ik vind de olifantjes zooo schattig. Ben benieuwd naar je volgende creaties. Leuk dat je meedeed en zo enthousiast bent, super! Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, jij hebt deze challenge ook al gebruikt! (zie hem vandaag veel voorbij komen in verschillende kaartjes).
    Knap hoor dat je met zo'n voorbeeld zoiets leuks tevoorschijn kan toveren en dat zelfs 3x.
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Sanne,

    ik vind ze helemaal geweldig, eigenlijk helemaal mijn ding! Ik ben alvast een grote fan van jouw clean and simpel kaarten, super.

    Fijn weekend,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Sanne, wat zijn ze leuk geworden, ik vind vooral de sterrenkaart erg leuk.
    Groetjes Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heerlijk he, als je zo bezig bent en dat je dan steeds weer andere ideeen krijgt! Ik vind ze in ieder geval allemaal erg leuk!

    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zo maar liefst drie kaartjes en ze zijn alledrie even leuk. Valt inderdaad tegen he om zo'n kaart dan zo clean en simple te laten.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!