zondag 28 november 2010

Kerst-schuifkaart



Goedemorgen allemaal! Vandaag weer een kaartje van mij. Dit kaartje heb ik gemaakt voor de challenge blog van Een Hoop Inspiratie. De opdracht voor deze week is: maar een Kerstkaart in niet-traditionele kleuren. Het is ook meteen mijn laatste opdracht als guest-designer. Heel erg jammer, want ik vond het elke week weer een uitdaging om met de opdrachten aan de slag te gaan. Ditmaal heb ik een schuifkaartje gemaakt. Op mijn blog staan er al 2, maar dit is een liggende uitvoering. De kaart is gemaakt van witte cardstock. Daarop heb ik designpapier van de Kruidvat geplakt. Het afdrukje is van Magnolia (één van de Kerstcollecties) en heb ik ingekleurd met Derwent-potloden. Ik heb het afdrukje uitgesneden met nestabilities en de cuttlebug. Ik heb het afdrukje op een stuk paarse cardstock geplakt. Deze cardstock heb ik ook uitgesneden met nestabilities en de cuttlebug. De tekststempel is van Eline Pellinkhof en heb ik gestempeld in een afdrukje van een labelstempel (ook van Eline Pellinkhof). Het afdrukje is bewerkt met Derwent-potloden en geplakt op een stuk paarse cardstock. Aan de andere kant van de kaart heb ik wat ijssterren geplakt (uit de Zweedse en Finse serie van Marianne Design). De Zweede ijssterren heb ik zelf, de Finse ijssterren had ik Colien cadeau gedaan met haar verjaardag verleden week. Hopelijk doen jullie deze week weer allemaal mee met de challenge. Volgende week mag ik ook weer mee doen. Ik ga nu nog even vlug aan de slag met mijn Kerstkaarten. Ze zijn bijna klaar, geloof ik. Maar van de week heb ik oudergesprekken op school en dus weinig tijd om te frobelen. Moet nog wel aan de bak, want er staan nog wat jarigen op de kalender. Nog een fijne zondag allemaal en hopelijk laten weer velen een reactie achter. Vind het elke keer weer leuk om ze te lezen!

8 opmerkingen:

  1. Een superleuke kaart, alleen, ik krijgt het 'schuifgedoe' niet zo vlotjes schuiven. Doe het met een reepje plastiek boodschappentas, maar het blijft stroef aan de naad. Heb je voor mij een tip ?
    Groetjes
    Martina
    http://martinaskaartjes.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een supermooie kaart Sanne. Jammer dat het de laatste keer is als gast designer bij EHI, maar.... je kunt natuurlijk altijd weer aan de challenges meedoen!
    xxx Anne-Marije

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is echt een leuke kaart Sanne, zo'n mooie kleuren en zo'n schuifkaart is weer eens iets extra. Heb je een beschrijving van hoe je dit maakt?

    Groetjes,

    Lins x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk hoor, ook al had ik em al bijna af gezien :)
    Een tip voor een wat beter schuifsysteeem: een breed lint gebruiken in plaats van een reep van een tasje.
    Ik heb wel wat kerstkaarten in niet-traditionele kleuren, maar moet er nog foto's van maken. Nu is het alweer te donker, dus ik leg ze klaar voor morgen.
    Ben benieuwd wat je allemaal nog meer gefröbeld hebt, dus zal van de week af toe es kijken.

    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat ontzettend leuk zo'n kerst schuifkaart! Het ziet er prachtig uit.

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een superleuk kaartje heb je gemaakt Sanne!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart Sanne,lief die stempel,mooi papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig kaartje weer hoor super.

    Groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!