zondag 7 november 2010

Kerst-sokken

Van de week kreeg ik mijn eerste opdracht als guest-designer voor Een Hoop Inspiratie Challenge Blog. De opdracht luidde: alles behalve een kaart. Omdat de Kerst weer bijna voor de deur staat, wilde ik daar iets mee doen. Ik wil graag ons huis met Kerst versieren, maar omdat wij katten hebben, is het zetten van een Kerstboom misschien niet zo'n goed idee. Daarom heb ik deze Kerstsokken gemaakt. Eentje voor mij en eentje voor mijn vriend Yuri. De sokken zijn gemaakt met een basis van karton. Hier heb ik designpapier van Marianne Design opgeplakt. De letters van onze namen heb ik gemaakt met de Slice. De tekststempels zijn van Eline Pellinkhof en heb ik gemat. In de hoek van de sok heb ik een eyelet gemaakt met de crop-a-dile. Hier heb ik een lintje doorheen gehaald, zodat de sok opgehangen kan worden. De sokken zijn vrij eenvoudig om te maken. En het is erg leuk om te doen! Ik zag op het blog dat de andere designers ook erg leuke projectjes hebben gemaakt en het is zeker de moeite waard om mee te doen aan de challenge! Ik ben al erg benieuwd naar de volgende opdracht.

6 opmerkingen:

 1. Hey Sanne,

  Ze zijn superleuk! Je doet het goed als guest-designer, want ik heb al meteen inspiratie opgedaan :)
  't Is hier nog heel even Halloween, maar begin december gaan we over op Kerst. Leuk idee om deze sokken dan ook eens te maken.

  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh Sanne,Wat een leuke kerst sokken,wat een leuk idee zeg.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kerstsokken zijn superleuk.
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Sanne,

  ik vind je sokken super, nu nog de echte (hele grote) opvullen met allerlei leuke dingen (knutselgerief en snoep dus ;-))

  Groetjes,

  Lins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke sokken! Erg leuk idee ook, gaaf hoor!
  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gzellige Kerstsokken Sanne en leuk om ze zo aan de deur te hangen.

  Groetjes, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!