zaterdag 20 november 2010

Challenge 24


Dit weekend begint alweer de 24e challenge van Een Hoop Inspiratie Challenge Blog. Ditmaal is de opdracht: maak een kaart naar aanleiding van een sketch. De sketch is te vinden op het blog. Ik kreeg van de week de sketch al opgestuurd en had meteen zin om er mee aan de slag te gaan. Het is namelijk een eenvoudige sketch en ik had een erg drukke week, dus dat kwam me heel goed uit. Dit kaartje heb ik gemaakt met zalmroze cardstock. Ik heb er designpapier van Bo Bunny (Olivia). Dit papier had ik ook op het winnende herfstkaartje gebruikt, maar zoals je ziet is dit een veel frisser kaartje door het afdrukje en de bloemen geworden. Ik heb de randjes van het papier oud gemaakt met babydoekjes. Het geeft een erg leuk effect, dus dat ga ik zeker vaker doen. Het afdrukje is van C.C. Design (wat een schatje hè?) en heb ik ingekleurd met Derwent-potloden. De bloemen heb ik gemaakt met mallen van Crealies en de cuttlebug. In de hartjes van de bloemen heb ik steentjes geplakt. Nog twee roze knoopjes erop en klaar is de kaart. Ik vind het een eenvoudig, maar leuk kaartje geworden. Deze sketch ga ik zeker vaker gebruiken. Het kost niet veel tijd, maar je hebt toch een leuk resultaat. Dit afdrukje was bovendien best groot, waardoor zo'n eenvoudige sketch er goed bij past. Het afdrukje komt nu erg leuk uit. Hopelijk doen er deze week veel mensen mee met de challenge. Vorige week viel het aantal deelnemers erg tegen en misschien dat deze sketch wat meer mensen over de streep trekt. Zo, ik ga de frobeltafel gereed maken en even lekker aan de slag. Dat mag wel na zo'n drukke week.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Alles met en over kleuren met Derwents - Alles mag
- Anyone for Anya - Girlie Fun

10 opmerkingen:

  1. Een mooie kaart Sanne! Heel schattig afdrukje.
    Fijn weekend.

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje Sanne,lief afdrukje.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Sanne,

    Wat een schattig kaartje!! Heel leuk papier en een lief plaatje. We zijn erg benieuwd wat er onze kant op komt.

    Liefs, merit en annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je op mijn blog bent geweest en volger bent geworden. Bedankt voor je complimenten. Ik ben zeer vereerd!!!
    liefs Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Sanne, wat een leuk kaartje zeg!! Ik kwam op je blog terecht via de Derwent blog waar ik ook aan de challenge mee doe. Ik vind dat je de kleurtjes heel goed combineert!! Kom ook eens bij op visite, dat zou ik leuk vinden, je bent van harte welkom!!
    Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Sanne, via Derwent op je blog gekomen en je kaarten bekeken, heel mooi, ik ben gelijk volger geworden, want ik werk nog niet zo lang met derwent.

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hele mooie kaart, bedankt voor het meedoen bij derwent

    BeantwoordenVerwijderen
  8. so very cute! i love how you placed your flowers on the corners of the image panel. thank you so much for joining us at Anyone for Anya? this week! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. A very sweet card, thanks for joining us at Anyone for Anya this week.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schattig kaartje heb je gemaakt. Leuk dat je meedoet met de Derwent-challenge.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!