dinsdag 3 januari 2023

Januari'23-box: warme deken breien


Het is zover: 2023 is begonnen en ik laat jullie vandaag de eerste DIY-box van September'18 van het nieuwe jaar zien. Het is een gouwe ouwe in een nieuw jasje en ik denk toch wel één van mijn favorieten tot nu toe. In januari starten we het creatieve jaar met het breien van een heerlijk warme deken. Twee jaar geleden deden we dat ook al eens, maar deze keer is zowel de techniek als het resultaat iets anders. We breien deze deken niet op onze armen, maar op tafel. Bovendien zit er een leuk patroontje in van rechte en averechte steken. Dit geeft een super tof blokmotief.


 Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best een beetje spannend vond. Hoewel ik goed kan haken, ben ik niet zo thuis in het breien. Dus toen ik zag dat we ook nog met verschillende steken gingen werken, wist ik niet of mij dat wel zou lukken. Gelukkig hebben de dames van September'18 weer een erg duidelijke video gemaakt, waarmee je stap voor stap op weg wordt geholpen. Eigenlijk kan het bijna niet misgaan. De twee verschillende steken zijn heel eenvoudig en al snel kun je zonder video verder. Ik vond het een heerlijk rustgevend klusje. De zachte wol die door je handen glijdt, het zien groeien van je eindresultaat... ik kan er echt van genieten. Het geeft bovendien echt een fijn gevoel als zo'n project weer gelukt is! 

Als je deze DIY-box bestelt, krijg je een grote zak lontwol thuis gestuurd. Je kunt kiezen uit de kleuren Ivory, Lichtgrijs, Petrol of Powder. Zelf heb ik voor Ivory gekozen, een mooie lichte kleur die overal bij past. Verder heb je niks nodig, dan een tafel, je handen en een paar uurtjes van je tijd. Het resultaat is een mooie, grote deken die je overal kunt gebruiken: op de bank, in de slaapkamer, maar zelfs van de zomer weer lekker buiten in de tuin. Als je nu lid wordt van September'18 komt in januari deze DIY-box als eerste naar je toe, maar kun je daarna nog vaker genieten van zo'n tof DIY-project. Er komen nog veel meer leuke projecten aan ;-) Een membership kost maar €29,- per maand. Spreekt een project je minder aan, dan kun je altijd pauzeren. De Januari'23-box is ook als losse box verkrijgbaar. Met de code 'Sanne Ran 1' krijg je bovendien een leuke korting op je abonnement of losse box. Laat je het me weten als je ook aan de slag gaat?

Liefs,
Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!