dinsdag 18 oktober 2022

September18 presenteert: September8 kids-boxen!

Wie mij volgt, weet dat ik al een hele poos bijna maandelijks als ambassadeur aan de slag ga voor September18. Ze brengen iedere maand een nieuwe DIY-box uit, met steeds weer nieuwe technieken en projecten. In 2021 brachten ze een kids-quarantaine-box uit, waar onze Nina meteen helemaal weg van was: het krukje van lontwol. Maar vanaf nu kun je (bijna) iedere schoolvakantie aan de slag met een kids-box. September18 presenteert: September8

De naam doet misschien vermoeden dat de boxen geschikt zijn voor kinderen van 8 jaar, maar eigenlijk kunnen kinderen al veel eerder met de DIY-projecten aan de slag. Met een beetje hulp van mama, papa, oma of opa kunnen kinderen vanaf een jaar of 4 gezellig aan de knutsel en de projecten zijn leuk voor kinderen tot een jaar of 10 (al verschilt dat per kind). 

Tijdens deze herfstvakantie konden de kinderen al aan de slag gaan met een heus Halloween-project: het verven van een papier-maché pompoentje. Wij kochten deze DIY-box in 10-voud. Het was dé perfecte activiteit voor Nina haar Halloween-kinderfeestje. Een leuke creativeve activiteit en de kinderen gaan allemaal met iets leuks naar huis aan het einde van de dag. 

Er komen nog 3 kids-boxen aan: met Kerst, Pasen en voor de zomervakantie. Ik kan alvast verklappen dat ze alle drie heel erg tof zijn. De boxen kosten €16,95 per stuk (exclusief verzendkosten), maar je kunt ook een abonnement afsluiten. Je betaalt dan slechts €59,- (inclusief verzendkosten). Bovendien krijg je het krukje van lontwol cadeau. Je kunt dit membership hier afsluiten. 

Wij hebben twee heel enthousiaste kinderen! Hopelijk genieten de kinderen tijdens het Halloween-feestje ook van de eerste September8-kids-box!

Liefs,
Sanne


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!