maandag 24 oktober 2022

November'22-box: borrelplank met mozaïek


De nieuwe DIY-box van September'18 is een heuse Kerst-special: de borrelplank met mozaïek. Je kunt in november al lekker mee aan de slag gaan, zodat je in de december-maand een prachtige borrelplank hebt. Zelf ben ik er al lekker mee aan de slag gegaan, zodat we hem ook kunnen gebruiken voor pepernootjes en speculaas. 

Wat zit er in de november-box?
- Een borrelplank van bamboehout (14 x 39 cm);
- Twee zakjes mozaïek-steentjes van kunsthars
- Lijm
- Voegmiddel in poedervorm
- Een bamboe-mesje en -lepel
- Bakje
- Sponsje
- Handschoenen

De mozaïek-steentjes zijn te verkrijgen in verschillende kleurencombinaties: roze/paars, blauw/zwart, oranje/rood of groen/bruin. Zelf koos ik uiteraard voor de steentjes in roze en paars. Samen met mijn dochters besloot ik er een regenboog van te maken. Eerst gezellig de steentjes op kleur sorteren en daarna een patroon uitleggen op de borrelplank. Na een poosje waren we eindelijk tevreden over het resultaat en konden de steentjes definitief op hun plek worden gelijmd. Na een dagje drogen, kon het geheel worden gevoegd met het bijgeleverde voegmiddel. Deze is erg geschikt voor de borrelplank, omdat het waterafstotend is met DropEffect en schimmelbestendig met BioBlock-technologie. 

Het resultaat is helemaal naar wens. Een hartstikke vrolijke borrelplank, die helemaal is goedgekeurd door de meisjes. Wij gingen niet voor een typisch Kerst-patroon, zodat we er het hele jaar door plezier van kunnen hebben. Zo kun je er straks ook de snoepjes met Sint Maarten op aanbieden. Of al het snoepgoed met Pakjesavond.

Deze toffe DIY-box is onderdeel van het DIY-lidmaatschap van September'18. Iedere maand ontvang je een nieuwe DIY-box met steeds een ander project. Zo word je uitgedaagd om steeds weer aan de slag te gaan met verschillende technieken en materialen. Een lidmaatschap kost €29,- per maand. Elke box wordt van tevoren bekend gemaakt en is een project niks voor jou, dan kun je eenvoudig pauzeren. Als lid krijg je toegang tot de September'18-Academy, waar je alle patronen en video's kunt vinden. Bovendien is de box ook los te bestellen. Echter betaal je dan €45,- voor dit project. 

Veel plezier met DIY-en!

Liefs,
Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!