woensdag 27 juli 2022

Augustus'22-box: Happy Handmade Living special


We zitten middenin de zomer en wat vind ik het dan altijd fijn om buiten creatief bezig te zijn. Lekker in een luie stoel aan een eenvoudig haakwerkje werken. Niet teveel nadenken, gewoon doen. Gelukkig is de augustus'22-box van September'18 een perfecte match! We gaan namelijk lekker haken. En niet zomaar met wol, nee we gaan met raffia aan de slag. 


Dit windlicht is de Happy Handmade Living special van dit jaar. Lisanne Multem heeft dit project bedacht en het patroon geschreven. Het is echt geen moeilijke DIY, dus dit is zelfs voor beginnende hakers prima te doen. Zelf had ik nog nooit met raffia gehaakt, maar wat is dat leuk zeg! En ook zo fijn tijdens de warme dagen, want geen warme bol wol op je schoot. 


Zoals je ziet staat het windlicht hartstikke leuk op verschillende plekjes in huis. In de woonkamer, in de slaapkamer, maar ook buiten onder de overkapping is het een hit! Mijn tip: met een citronella-kaars erin jaagt hij ook nog eens al je muggen weg. En kijk wat het windlicht leuk matcht met andere September'18-projecten! Deze stoere lamp was het project van afgelopen oktober. Het staat zo leuk, al die zelfgemaakte accessoires in huis. 


Op deze foto zie je dat ik zelf nog een leuk detail aan het windlicht heb toegevoegd: een label in dierenprint van MEZ11. Dit geeft meteen een leuke, stoere uitstraling. Op de achtergrond het kussen van lontwol van afgelopen januari. Het is echt iedere maand weer een feestje, de September'18-box. Super benieuwd wat er de volgende maand weer op de planning staat. Ook zin gekregen om aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan voor de augustus'22-box. Je hebt nog maar tot aan het einde van juli om je aan te melden. Bovendien krijg je een extra box cadeau als je lid wordt voor tenminste 3 maanden. Te gek toch?

Liefs,
Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!