dinsdag 28 september 2021

Oktober'21: stoere lamp


De herfst vind ik zo'n heerlijk seizoen. Lekker kneuterig en knus. Wandelen in het bos, warme sloffen en vesten, met een dekentje op de bank. Ik ben gek op al die materialen, zoals wol. En laten we nou net hiermee aan de slag gaan bij de oktober'21-box van September'18. Echt één van mijn favorieten tot nu toe. We maken deze toffe macramé-lamp!


Het is een samenwerking met @100procentmiranda die de lamp ontwierp voor Happy Outdoor Living, een boek van Happy Handmade Living. Je ziet ze wel vaker, van die lange macramé-geknoopte lampensnoeren. Super tof! Maar deze is extra leuk, want hij geknoopt met lontwol. En dat geeft net een warmer en stoerder effect. In je box zit een grote bol lontwol. Je kunt deze keer kiezen uit de kleuren Ivory (naturel, zoals op de foto) en Antraciet (donkergrijs). In je box zitten verder een heel lang lampensnoer en een lampje. Als je klaar bent met knopen, kun je dus meteen genieten van je zelfgemaakte project. 


Volgens het patroon van September'18 knoop met grote bollen lontwol. Dit werkt wellicht wat lastiger, maar je hoeft je lontwol dan niet te breken of knippen. Je kunt echter ook met kleinere strengen lontwol werken, als je dit niet fijn vindt. Misschien ziet het er heel ingewikkeld uit, maar je knoopt de lamp met maar één techniek. Het werkt lekker snel, dus je hebt vlot resultaat. 


Heb je ook zin gekregen om deze toffe lamp te knopen? Meld je dan snel aan voor de oktober'21-box! Je hebt nog maar tot het einde van de maand de tijd om member te worden. Als je lid wordt voor ten minste 3 maanden, dan krijg je ook het krukje van lontwol cadeau. Deze maakten wij al eerder en is ook ontzettend tof! Ergens tussen de 10e en 20e van oktober wordt de box naar je verzonden. Heb je lekker in de herfstvakantie tijd om ermee aan de slag te gaan. Oh ja, ik vergeet nog helemaal te zeggen dat er deze maand een leuk extraatje in de box zit ;-)

Liefs,
Sanne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!