woensdag 15 april 2015

Gefeliciteerd


Ook deze keer doe ik weer mee met de Liftchallenge. Deze keer staat namelijk een hele toffe kaart centraal. Die van Nadine. En dit is een uitgelezen kans om een kaart van haar 'legaal' te liften. Nadine's stijl spreekt me enorm aan. Lekker fris en strak! Bovendien houden we van dezelfde kleurtjes en papiertjes. Super leuk dat eens een Nederlandse kaartenmaakster in de picture staat. Want zeg nou zelf: in ons eigen bloglandje loopt toch ook een heleboel talent rond? Dit kaartje maakte ik met echte Nadine-papiertjes (denk ik...). Het is een oud blocje van Crate Paper. Erg geschikt voor deze trouwkaart. Hmmm... Ik ben toch niet helemaal tevreden met het resultaat. Op de foto komt de kaart niet zo goed uit de verf als in real life. Bovendien kan hij niet tegen het origineel op.

17 opmerkingen:

 1. Weet je wat ik mis, en dat doet niets af aan je kaart, maar zwart! En Nadine gebruikt dat ook vaak, net even dat pit, en dat doe jij ook vaak. Grappig dat je dat nu niet hebt gedaan. Toch vind ik het een heel erg mooie lift, en ik denk idd dat Nadine deze papiertjes heel mooi zou vinden.
  En je hebt gelijk, we hebben nog genoeg keus om in Ned. te kiezen om te liften.....
  Leuk dat je weer meedoet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem heel feestelijk, wat een gezellige papiertjes! Ik ben fan van allebei jullie werk, dus dit is helemaal leuk. Grappig wat Cornelie zegt, zwarte accentjes hadden idd ook helemaal bij "jullie" kaart gepast. Maar hij is ook mooi zoals hij is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een hele gave lift, mooie papiertjes!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niets mis met dit kaartje, juist supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een heel mooie lift. Heel kleurrijk en heel zomers! Wat Cornelie zegt w.b. het zwart zie ik ook. Jij gebruikt inderdaad ook vaak zwart als accent. Iets wat ik ook graag doe en wat ook vaak pit geeft inderdaad. Zeker als het lieve papiertjes zijn, maar deze kleuren hebben het niet echt direct nodig. En fijn dat je meedoet Sanne!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En of Nadine die papiertjes leuk vindt haha! Ik ben dol op Crate Paper. Je kaart is heel leuk geworden en ik voel me helemaal vereerd door die mooie woorden, Sanne! Lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. mooi gemaakt ! geslaagd kaartje
  nog een fijne dag,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha! Leuk, al dat opmerkingen hierboven!! Ik vind het ook een gave lift, maar inderdaad, een stikseltje ofzo had erbij gepast. Helemaal des Sannes! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is de tweede lift die ik zie van dit kaartje.
  Ik heb hem ook al als Kerst kaart gezien.
  Deze vind ik erg mooi, maar ik ben dan ook dol op hartjes.
  Ik vind hem erg goed gelukt Sanne, jij denk daar anders over, maar ik zeg, NIKS MEER AAN DOEN!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi deze lift!
  Ik vind hem helemaal af in het thema hartjes/trouwen!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. He wat is de gaaf geworden Sanne, je hebt gelijk in ons land zijn genoeg grote talenten. En jouw kaartje kan goed tegen die van Nadine op. Ik hou meer van frisse kleuren, en dat spreekt me in jouw kaart meer aan. Ieder persoonlijk zullen we maar zeggen. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie frisse kaart heb je er van gemaakt Sanne.

  Ik ben blij dat we weer af en toe een kaart van je te zien op je blog , zijn altijd leuk om te bewonderen.

  Fijn weekend!!

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!