maandag 29 april 2013

Finn #3


Het was rustig vanauit mijn kant van het weekend. Zaterdag en zondag heb ik met Colien en Anne-Marie workshops gegeven voor Alpe d'HuZes. Het waren erg leuke workshops. Zaterdag hebben we een memobord gemaakt. Gezellig, want mijn vriendinnen uit Limburg kwamen langs. Zo tof van ze. Gisteren hebben we een workshop in Limburg gegeven. Mama was er en oma (volgende week wordt ze 88 jaar), al mijn tantes en nichtjes, de buurvrouw en... Alina! Zo leuk om haar in het echt te ontmoeten! Alina, te gek dat je er was! Het was bijzonder om steun te krijgen van het 'thuisfront'. Colien en Anne-Marie, bedankt dat jullie meegingen naar mijn 'thuis'!

Vandaag een kaartje voor de opa en oma van Finn. Voor de eerste keer opa en oma worden is natuurlijk erg bijzonder en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Een eenvoudig patchwork-kaartje met vilten letters. Ik heb het kaartje persoonlijk afgeleverd en de kersverse grootouders waren er erg blij mee. Ik nam ook dit 'kastje' voor ze mee.


Ik maakte het kastje in opdracht van 'opa en oma'. Zij hebben het cadeautje gegeven aan hun zoon en schoondochter. Inmiddels heb ik vernomen dat de kersverse ouders erg blij waren met dit persoonlijke cadeau. Daar doe je het voor, toch? Nou, we zijn bijna aan het einde gekomen van de Finn-reeks. Nog eentje te gaan. Stay tuned!

10 opmerkingen:

 1. Ik vind je kaartje heel leuk , maar je kastje is super leuk geworden!
  Groetjes van gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig zeg, dat kastje! Wat een superidee! Ook je kaartje vind ik erg lief geworden!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk gemaatk zeg, snap goed dat ze daar blij mee zijn. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke creaties heb je gemaakt!

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een energie heb je toch Sanne! Je creaties zijn zoals altijd weer super!

  Liefs, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat heb je deze mooi gemaakt ! top hoor
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer geweldige creaties heb je gemaakt. Het ziet er zo mooi uit als jij zoiets maakt. De kaart vindt ik erg mooi geworden.
  Wat leuk dat de WS zo goed lopen en dat je er ook een had gegeven bij je thuis front. Leuk!!!
  Gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!