woensdag 2 januari 2013

Goed voornemen: SMASH*


Mijn eerste goede voornemen van 2013 is een feit: ik ben aan mijn SMASH*-book begonnen. Ik kocht het plakboek al een hele poos geleden, maar was er nog niet aan toe gekomen. Een tijdje geleden ging ik een dagje met mama naar Scheveningen. We gaan graag samen naar de musical en deze keer was Wicked aan de beurt. Ik bewaarde het kaartje voor mijn SMASH*-book. In de vakantie ben ik er maar eens voor gaan zitten, want het moest er nu toch echt van gaan komen. Nou moet je weten dat ik perfectionistisch ben. Niet een beetje, maar ziekelijk soms. SMASH*-en is dus een enorme uitdaging, want het moet mag niet netjes.


Ik heb een bladzijde uit het SMASH*-book opgezocht met de woorden 'Today was...', wel toepasselijk, vond ik. Op deze bladzijde heb ik een envelop geplakt met foamletters (in het groen uiteraard). In de envelop kan ik later foto's e.d. stoppen. Het briefje met 'Dit wil ik graag doen met...' komt uit de Flow. Met de dymo-tang heb ik de titel van een liedje uit de musical gemaakt. Een prachtig lied!


Op de andere bladzijde heb ik een stuk geschreven. Leuk om later terug te lezen. Alles vastgeplakt met Washi-tape. Achter de tekst piept nog net het treinkaartje uit. Ik heb er zelf de datum van ons uitje opgestempeld (aangezien de conducteur niet langskwam...). Het plaatje van heks Elphaba heb ik uit designpapier van Graphic 45 geknipt.

Het uiteindelijke resultaat valt me lang niet tegen. Ik ga vast en zeker nog meer SMASH*-en! Fijne dag allemaal en tot de volgende keer!

17 opmerkingen:

 1. Omdat ik je stijl van je kaartjes altijd iets nonchelants vind hebben, had ik dit dus niet gedacht haha!! leuk om te weten!
  Smashbook...zó leuk!! Heb het nog niet, wel vaak naar gekeken, maar dan heb ik er wéér wat bij. Kan het nu al niet bij houden!
  Je eerste pagina's zien er top uit, en vind het helemaal aansluiten bij jou "Sanne" stijl!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat leuk gedaan!! Ik heb ook een Smashbook sinds een paar maanden in huis, maar oh zo moeilijk voor me en heb er nog niet veel in gedaan.
  Ik vind dat je het uitje met je moeder heel mooi hebt ingesmasht!! Leuke herinnering.
  Lieve groetjes,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey leuk zeg!
  Wat een goed idee ook om gewoon die foto's in een envelop te doen.
  Scheelt een hoop inplakwerk...

  Greotjes

  Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, die goede voornemens van iedereen, ik smul ervan. Leuke stijl, mooie pagina's. Netjes rommelig, goed gedaan! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf!! Erg leuk gedaan, Sanne! Ben een beetje jaloers, dat het jou al is gelukt om te starten, maar ja, hier kwam een geboortebord en wat andere dingen (let op je brievenbus..) tussendoor :)
  grtz. en tot morgen, Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig dat je een enorme perfectionist bent, zoals Cornelie ook al zegt had ik dat niet verwacht met je gave, nonchalante stijl van de laatste tijd. Maar het smashen is erg goed en leuk gelukt, dus daar hoop ik zeker meer van te gaan zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk dat je met een smashbook bent begonnen! Gaaf om zo leuke dingen bij te houden, netjes en toch nonchelant.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk hoor.
  Ik wilde ook een smach book gaan bij houden, maar ik denk niet dat het wat is voor mij?!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een smashing resultaat! Geweldig vooral ook om later (als je oud bent, zoals ik) nog eens terug te lezen.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hihi, er kwam een smile op mijn gezicht toen ik las dat je te perfectionistisch bent voor een Smash book. Heel herkenbaar, daarom waag ik mij daar niet aan ((-:
  Ik vind het wel dapper dat jij dat wel doet. Leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf hoor, om te starten met een Smashbook! Ik wil me er eigenlijk ook aan gaan wagen, maar ook ik ken het 'perfectionisme' maar al te goed. Leuk dat het bij jou wel zo goed is gelukt!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Sanne,
  ik had een heel verhaal aan je geschreven en toen zei je blog dat mijn verhaal niet in het frame paste..... Dus voor ik weer hetzelfde ga schrijven even uitproberen of hij het weer zegt..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Okee, dat gaat goed. Ik schreef dat ik het supermooi vind en dat je er zulke leuke details bij had gedaan. Ik heb voor mijn kinderen ook albums gemaakt met foto's en allerlei andere dingen erbij: museakaartjes, uitnodigingsbrieven, tekeningetjes die ze zelf maakten, zwemarmbandje, etc. Ik had er alleen geen leuke details bij.
  Maar als ik nu zie met hoeveel plezier mijn kinderen de albums bekijken, weet ik zeker dat jij er geen spijt van krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat ontzettend leuk gedaan Sanne!Dit gaat zeker een mooi book worden! Ben benieuwd wat je ons op de volgende pagina gaat laten zien. Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk dat je gestart bent met de Smash en het ziet er al toppie uit. Ben benieuwd naar je tweede pagina
  Gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!