zaterdag 23 juli 2011

Welkom


Bedankt voor alle leuke reacties op mijn post van gisteren. Nee dames, het wordt geen roze kamer. Die wilde ik wel graag, maar uiteindelijk is mijn oog gevallen op iets anders. Deze hartjeskrans kreeg ik van een kleuter uit mijn klas. "Die is voor in uw nieuwe huis", zei het meisje. Daar komt het cadeau ook zeker te hangen, maar eerst heb ik hem wat opgepimpt. Het houten hartje heb ik beplakt met stukjes servet. De letters die ik erop geplakt heb, zijn gemaakt met een stans van Tim Holtz en vilt. Het grote witte lint heb ik vervangen door een rood-wit-blauw lint. Over de gehele krans heb ik allerlei lintjes geknoopt. Als laatste heb ik nog twee klompjes op de krans geplakt. Ik vind de krans er wel fleurig uitzien. Hij heet straks iedereen welkom in mijn knutselkamer, al denk ik niet dat er veel mensen zullen komen, hihi. Gisteravond heb ik weer ouderwets wat kaartjes zitten maken. Die gaan jullie de komende dagen voorbij zien komen. Er zitten wel leuke bij. Hopelijk blijven jullie me allemaal volgen en laten jullie weer van die leuke berichtjes achter. Ik waardeer jullie reacties altijd enorm. Zo, ik ga mijn kluspakkie weer aantrekken. We gaan vandaag in de badkamer beginnen.

7 opmerkingen:

 1. Schitterend opgepimpt Sanne!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, Sanne, met zo'n hartelijk welkomstkransje zou ik wel graag op 'werk'bezoek in je nieuwe knutselkamer willen komen (-:
  groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je nieuwe knutselkamer wordt een waar paradijs volgens mij:-) Succes met het klussen vandaag!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sanne,
  Wat een leuke 'binnenkomer' zo'n gepimpt hart!
  veel suc6 met klussen.
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is leuk! Tot snel!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een prachtige creaties heb je de laatste tijd gemaakt.

  Liefs Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je nieuwe (hollandse?) kamer wordt vast hartstikke mooi!
  Veel succes met de badkamer, je douche kan je ondertussen buiten wel krijgen.. Morgen waarschijnlijk ook alleen maar regen :(
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!