zaterdag 12 februari 2011

Happy Birthday to you


Vanavond is het zover: mijn dansmarietjes hebben dan hun eerste optreden. Ik geef al jaren les aan de dansmarietjes, wat inhoudt: een dans bedenken en dan van september tot aan de carnaval elke week trainen met de meisjes. Een hele klus, want ik woon 100 kilometer van mijn ouderlijke woonplaats af, waar ik de trainingen geef. Tijdens de 'bonte avond', een avond met allemaal optredens van tonpraters en andere carnavalsartiesten, mogen de meiden voor het eerst hun dansje showen. Dit is altijd erg spannend, want kunnen ze het of kunnen ze het niet? Naast mijn dansmarietjes hebben we bij de carnavalsvereniging nog twee andere dansgroepen. Deze worden getraind door een ander meisje. En laat dit meisje nu net vandaag, tijdens de bonte avond, jarig zijn. De hele dag zijn we in de weer met het invlechten van haren, het opmaken van de gezichtjes en het oefenen van de dansjes. Het invlechten van de haren doen we op het verjaardagsfeest. Daarom heb ik dit kaartje gemaakt. Dan kom ik niet met lege handen. Het kaartje is gemaakt van roze en paarse cardstock. Het designpapier is van Basic Grey (Kioshi). De cirkel en de bloem zijn uitgesneden met nestabilities en de cuttlebug. Het afdrukje is er eentje van The Greeting Farm. Ik vond dit afdrukje zo goed bij de jarige passen. Het meisje op het afdrukje luistert naar muziek en danst ondertussen. Alsof ze een dansje bedenkt. Ik heb het meisje ingekleurd met Derwent-potloden. Het jurkje is bewerkt met Paper Glaze en glitters. Het afdrukje is gemat op roze cardstock. Het tekstje heb ik gemaakt op de computer en uitgeprint op wit papier. Het tekstje is daarna met nestabilities en de cuttlebug uitgesneden. De sterren zijn uitgesneden met de Slice en daarna bewerkt met Paper Glaze en glitters. De swirl is gemaakt met een stans van Sizzix. Het is weer een echt Sanne-kaartje geworden. Zoals jullie kunnen lezen, heb ik een drukke dag voor de boeg. Helaas zal ik geen tijd hebben om te bloggen. Morgen ben ik ook van huis, maar ik beloof jullie dat ik maandag weer langs kom. Het volgers-aantal op mijn blog gaat inmiddels aardig richting de 100! Als dank voor jullie belangstelling ga ik binnenkort een kleine candy weggeven. Houd mijn blog dus goed in de gaten! Ik wens jullie een fijn weekend!

15 opmerkingen:

 1. Hoi Sanne,
  wat een leuk kaartje !
  En het klinkt alvast alsof jij een super-leuk weekend tegemoet gaat zeg !
  Veel succes met het optreden en veel plezier !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart heb je gemaakt,

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje heb je weer gemaakt Sanne.
  Groetjes Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sanne ! dit is leuk ! mooi gemaakt en veel succes met het dansen. Het is altijd een beetje frustrerend... een half jaar oefenen en op 4 minuutjes tijd is alles voorbij ... hopelijk verloopt alles goed !!
  nog een fijn weekend,
  groetjes, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van zo'n kaartje kom je vanzelf in the mood! Dat dansen gaat helemaal goed komen. Leuke stempel en weer heel mooi ingekleurd.
  Heel veel plezier dit weekend.
  Gr marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk kaartje, inderdaad weer helemaal in Sanne stijl!
  Veel plezier vandaag met de voorbereidingen en 'n gezellige avond met je dansmarietjes. Jullie hebben voldoende geoefend, dus dat dansje gaat goedkomen :)

  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sanne, wat een leuk en toepasselijk kaartje voor een dansend meisje is dit. Wat leuk dat je les geeft aan dansmarietjes. Veel succes vanavond enne....ook heel veel plezier het hele weekend!!
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel mooi (en zeker toepasselijk) kaartje! Veel succes en plezier tijdens dit drukke maar leuke weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. veel succes met je dans marietjes
  en je hebt ook nog een leuke kaart gemaakt
  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een heel fijn weekend toegewenst en het is een prachtige, lieve kaart geworden!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schatje!!! Daar zal ze vast heel blij mee zijn!
  Succes met je dans meiden!

  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zal je kaart vast mooi vinden, ik in elk geval wel:-)
  Een heel fijn feest met al die meiden!!!
  Gretjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg mooi kaartje is dat geworden.
  En veel plezier daar met de dansen ik weet wat carnaval is zat vroeger ook in een carnaval groep.
  Groetjes sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je moet dat echt wel zien zitten om telkens zo ver te rijden. Ik hoop dat jullie inmiddels een leuke dag achter de rug hebben en dat het lekker gesmeerd liep.
  Een erg leuk kaartje is dat geworden en zéér toepasselijk! Ik vind de sterretjes ook zo leuk.
  Groetjes Deborah

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!