dinsdag 20 juni 2017

Peuterkamer


Sorry, ik ben de laatste tijd slecht met het bijhouden van mijn blog. Ik heb het heel erg druk en besteed de tijd die ik dan heb liever aan het freubelen zelf dan aan het plaatsen van mijn freubels. Maar vandaag laat ik toch even horen dat ik nog leef. 


In de eerste week van januari ging ik er met Yuri een weekend tussenuit. Sinds de geboorte van Nina (en die was toen net 2 geworden) waren we niet meer samen 'weg' geweest. Ja, wel naar een feestje natuurlijk en dan bleef Nina ook ergens logeren, maar nog nooit echt met z'n tweetjes weg. We gingen naar zee. Yuri deed er mee aan een strandrace en ik besloot de tijd te vullen met een haakwerkje op het terras bij de kachel. Ik begon aan het eerste vierkantje van deze deken. Toen ik het eerste vierkantje klaar had, besefte ik me dat ik nog wel even met mijn deken bezig was. En dat was zo... Afgelopen week was hij eindelijk klaar. Ik heb er dus precies een half jaar aan gewerkt. De deken komt uit het boek 'Haak je happy, de kinderkamer' en is 'iets' groter dan het origineel. Met zijn 48 vierkanten is hij 2,00 x 1,50 meter geworden. Veel te groot voor Nina haar bedje natuurlijk, maar hij moest even op de foto. Ik heb hem aan mijn moeder gegeven, voor op de logeerkamer.


Over Nina haar kamer gesproken. Dit oude barrel uit de kringloopwinkel kreeg een nieuw leven. Ik vind hem geweldig. Boven het bureautje hangt de oude letterposter uit mijn klas. Toen wij een nieuwe schrijfmethode kregen, heb ik hem gered. Het kamertje heeft hier en daar nog wat lege plekjes, dus die ga ik in de loop van de tijd vast nog opvullen. 


Het is beslist het fijnste kamertje van het hele huis. Dat vindt zelfs onze kat Joni.

Liefs,
Sanne

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie deken heb je gehaakt! Al 'hoort' ie niet op Nina's bed, hij staat er wel heel mooi op. Het oude leerlingsetje en de poster zijn geweldig. Joni heeft smaak, das wel duidelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeel mooi deze gehaakte deken Sanne...wel een mega klus geweest maar met een schitterend resultaat...en staat ook prachtig zo op dat bedje ...maar moeders zal er ook vast heel blij mee zijn...
  Ook het oud schoolbankje is geweldig leuk...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave slaapkamer heeft Joni...ehm...Nina! Je deken is erg mooi!
  grt. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk allemaal Sanne, een prachtdeken en een super leuke "grote-meisjes-kamer" voor Nina! Wij dachten ok een Nina als kleindochter te krijgen maar...........surprise, het werd afgelopen zaterdag een kleine Zoe hihi!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die deken is gaaaaaaaf! Prachtig gedaan! En zulke mooie kleuren ook!
  Wat goed dat je de letterkaart hebt gered, hangt prima daar :-)
  Zo'n oud schoolbankje heeft onze dochter ook op haar kamer staan. Leuk he?!
  Leuk om weer iets van je te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk en wat is hij mooi geworden. Die slaapkamer is zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!