zaterdag 12 september 2015

Pirum Parum


Met mijn verjaardag kreeg ik het boek Sweet Crochet. Een super leuk haakboekje met hele lieve werkjes. Dit peertje stond er ook in. Ik kreeg van Pascale van Lief Vilt de vraag om een peertje voor haar te maken. Nou, dat doe ik graag. En dus ging ik voor haar aan de slag. Pirum Parum was zo klaar en hij gaat nu in een doosje op reis naar Pascale. Hopelijk heeft hij het bij haar naar zijn zin, want wij gaan hem stiekem wel missen. Al denk ik dat er zo een nieuw peertje bij ons komt wonen. Het 'peertje' is zo'n 16 cm hoog. Zijn gouden steeltje vind ik het leukste detail.

Ga zeker ook even langs op de site van Lief Vilt. Daar zijn nog meer peertjes te vinden. Van vilt weliswaar, maar oh zo cute! Een aanrader als je op zoek bent naar een hip en origineel kraamcadeautje!

9 opmerkingen:

 1. helemaal leuk is ie ! mooi gemaakt
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super-cute peertje, zo grappig!
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt een tof peertje! ;-)
  Hoewel ik het mondje denk ik anders had gedaan. Meer een lachend mondje, nu doet het me denken aan een dierenmondje...
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach wat een schatje. Ben benieuwd naar het boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ineens zie ik overal peertjes. 2 weken geleden haakte ik 2 peren voor mijn stiefbroertje en zijn aanstaande voor hun huwelijk en nu is dit al het tweede blog waar ik peertjes zie. Maar ze zijn natuurlijk ook erg mooi en leuk om te maken! Dit is ook een lieverdje.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!