donderdag 3 oktober 2013

Letterbak


A.s. zaterdag beginnen we (Colien, Anne-Marie en ik) weer met workshops t.b.v. Alpe d'HuZes. De mannen vonden het afgelopen jaar zo'n te gekke ervaring, dat ze volgend jaar weer mee willen doen. We willen dus zo veel mogelijk geld ophalen voor het goede doel. Zaterdag trappen we af met het pimpen van een letterbak. Deze letterbak heb ik gepimpt. Helemaal in mijn eigen stijl. Zoet dus! Met vogels uit de agenda van Eline's Huis (2014), washi-tape en een Maria-beeldje dat ik van mama kreeg. Die verdiende gewoon een mooi plekje! Heb je ook zin om zo'n letterbak te pimpen, geef je dan snel op!


We gaan de komende maanden nog een heleboel andere workshops geven. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In november gaan we een canvas versieren met alledaagse materialen, heel cool. In december (net voor de Kerst), kun je een mooi kerstarrangement komen maken. In het nieuwe jaar staat er ook nog veel op stapel. We denken aan een kookworkshop, vilten, sieraden maken, etc. Kijk maar eens op onze Facebook-pagina. We hebben al wat sponsors gevonden, maar hopen er in de loop van de tijd nog meer binnen te kunnen slepen. Zo kunnen we straks weer net zo'n mooi bedrag aan het goede doel schenken als vorig jaar. Dat zou te gek zijn!

14 opmerkingen:

  1. Vind em erg gaaf geworden, heel mooi!
    Hopelijk melden nog meer mensen zich aan voor a.s. zaterdag, er zijn nog lege letterbakken die schreeuwen om versiering :)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel veel succes weer met jullie workshops, wordt vast een groot succes. Ook deze letterbak belooft wat. leuk om te zien wat jouw eigen stijl is in huis. Ik krijg een indruk haha. Mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel erg mooi je letterbak, mooi met deze zoete kleurtjes, succes met jullie workshop.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk!! Zowel de letterbak als feit dat jullie weer je schouders onder Alpe d'huzes zetten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie letterbak heb je gemaakt, tikkeltje stoer, lekker romantisch. Ik hoop voor jullie dat de workshops een groot succes worden, en jullie veel geld ophalen voor het goede doel. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk dat jullie weer van start met met de workshops! Zal vast wel een succes worden weer. Je letetrbak is inderdaad helemaal jouw stijl, wat gaaf dat het beeldje er een mooi plekje in kreeg. Heel mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt ontzettend leuk zeg!! Lieve groetjes Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ohh wat een mooie creatie! Echt mooi gecombineerd met elkaar, knap hoor!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een prachtige bak! je blijft kijken en dan ook nog het goede doel, helemaal TOP!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk hoor! Lekker vrolijk.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw wat gaaf!! Wij zijn dol op letterbakken! Maar zn mooie als deze hebben wij nog nooit gezien! Wauw :)
    & dat allemaal voor een fantastisch doel! Wij gaan zo snel op de facebook pagina kijken...

    nog een fijne zondag!
    lieve groetjes, De hobby droom

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wij kijken net op de facebook pagina en zijn helaas te laat :( wat hadden wij ook graag een letterbak gepimpt..en het is zowat naast de deur voor ons..snik snik..komen er nog andere leuke workshops in dit 'tyletje' of niet Sanne?

    Liefs, De hobby droom

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jullie zijn zeker niet te laat. Tijdens de andere workshopdatums kan de letterbak ook nog gepimpt worden. Op 16 november bijvoorbeeld. Dan komen ook een paar dames een letterbak pimpen. Als jullie je opgeven, zorgen wij dat er genoeg letterbakken zijn.

      Liefs Sanne

      PS. Bedankt voor het compliment!

      Verwijderen
  13. Wat gaaf dat jullie gewoon doorgaan met het inzamelen van geld voor alpe duhuzes!! En met wat voor een gaaf projeckt......heel veel succes. Deze van jou is een plaatje!
    Fijne zondagavond, groet Mary

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!