zondag 16 juni 2013

Knopenhart


Een toepasselijke freubel op Vaderdag. Na alle borduurwerkjes in een borduurring was het eens tijd voor wat anders. Ik dook mijn knopenpot in en naaide vrolijke knoopjes op een stuk stof. In de vorm van een hart. Het is een heel karwei kan ik jullie vertellen. Maar dan heb je ook wat. Deze freubel staat nu te pronken op een plankje in de hal. Tussen allerlei andere freubels. Ik zal van de week nog wat andere dingen laten zien die ik al eerder maakte. Mijn Vaderdag-cadeau bijvoorbeeld. Helaas heb ik deze week weinig tijd om creatief bezig te zijn. Mijn werk roept. De laatste loodjes wegen het zwaarst: rapporten schrijven, mijn groep overdragen en... verhuisdozen pakken. Volgend schooljaar werk ik op een nieuwe school. In groep 4. We gaan weer tafeltjes zingen!

13 opmerkingen:

  1. Leuk gedaan! Wat toevallig dat we hetzelfde idee hadden met het knopenhart. :) Ik heb gisteren ook flink zitten pielen met het vastplakken van alle knoopjes in de vorm van een hart, maar ze zitten vast. Ik maak vandaag een foto en zal hem ook online zetten. Succes met alle drukte, spannend dat je naar een nieuwe school en klas gaat! Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, wat leuk! Wij hebben met de laatstejaars zo'n knopenhart gemaakt op canvas voor Moederdag. Ik ken het gevoel van een roepende school: de laatste loodjes wegen het zwaarst! Nog even volhouden, we zijn er bijna! (Hier in België nog 2 weekjes) En dan kunnen we genieten van onze welverdiende vakantie!
    groetjes, evy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. he dit ziet er tof uit! succes met de laatste loodjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tafeltjes zingen heeft ook weer wat. Het welbekende deuntje zit nog steeds in mijn hoofd.

    Ondanks je drukte met de laatste loodjes, heb je toch weer iets heel leuks in elkaar gezet.

    Succes met alles en we hopen natuurlijk weer op mooie rapporten.

    XOXO Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk, ziet er simpel uit, maar dat is het niet, succes met de laatste loodjes, nog eventjes en dan ben je weer lang vrij ;-))) groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een vrolijke hart gemaakt van knoopjes. Succes nog met de laatste loodjes op school.
    Fijne zondag,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk en vrolijk! Dat het een karwei was, is zo te zien.
    Mag ik een eerlijke opmerking maken? Ik mis nog één mini knoopje tussen de gele en oranje knoop rechts. Hopelijk vind je het niet vervelend.

    Fijne Vaderdag en succes met de laatste schooldagen!
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Helemaal geweldig! Succes met de laatste zware loodjes.
    Nog een fijne dag, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat is dit weer leuk Sanne, net als zo veel andere creaties op je blog waar ik lang niet vaak genoeg op reageer maar die ik wel bewonder!! Succes met de laatste etappe en straks vooral met je nieuwe uitdaging!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ha Sanne,
    tafeltjes zingen, heb ik ook gedaan. Op mijn basisschool werd dat nooit gedaan en ik was dat van vroeger gewend.... Leuk!
    Je knopenhart is enig!
    Sterkte met de laatste lootjes!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ja, dit is ook leuk in een borduurring, erg gaaf! Zal heel mooi staan in je hal! Tja, die laatste loodjes: klinkt bekend! Vooral als die ook nog gecombineerd gaan worden met een feestweek...
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik kan het mij voorstellen dat het een heel karwei is geweest! Als ik mij bedenk hoe lang ik er over doe om één knop aan te naaien hihi.
    Wat leuk dat je op een nieuwe school kan beginnen, maar als ik bedenk wat ik allemaal in mijn klasje heb staan... dan lijkt me dat op dit moment niet zo aangenaam hihi. Veel succes met je nieuwe school en al je projectjes in ieder geval!
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige creatie, echt schitterend gedaan, al dat werk kan nu
    beloond worden, want je kan er tevreden naar kijken ☼
    Suc6 met de laatste loodjes !

    Fijne (knutsel)week nog gewenst ☺
    En lekker van het zonnetje genieten ☼
    Lieve grtjsss van Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!