woensdag 5 september 2012

Joepie en we hebben een winnaar!


Hallo allemaal! Als jullie dit bericht kunnen lezen is het eindelijk gelukt. We hebben wat gedoe met het internet. Heb van de week toch nog een kaartje kunnen maken. Ik zag deze leuke sketch voorbij komen en ben ermee aan de slag gegaan. Het papier is van Marianne Design (Dutch Design). Het houten huisje kwam ik tegen in de stad. Het labeltje komt bij Knutsel & Zo vandaan. Ik ben niet zo van de schuine papiertjes, maar het scheve label vond ik wel leuk. Zeker met een stuk touw en een toepasselijk bedeltje! Heb meteen nog maar een kaartje gemaakt. Die laat ik zo snel mogelijk aan jullie zien.

Voordat we naar de winnaar van mijn candy gaan, eerst nog even wat foto's.


Deze kattenhangmat kreeg ik van mijn broer en zijn vriendin. Nu kunnen Mika en Beau gezellig bij mij komen liggen op mijn knutselkamer. Zoals je ziet valt het cadeau wel bij Mika in de smaak. Gezellig hoor!


Deze kaartenhouden kreeg ik van mijn andere broer en zijn vriendin. De kaartenhouden hangt op mijn knutselkamer, zodat ik mijn zelfgemaakte kaarten tentoon kan stellen.

En dan nu...

TROMGEROFFEL...

De winnaar van mijn candy...

En dat is... (op volgorde van binnenkomst)


Cornelie, van harte gefeliciteerd! Stuur jij me even je adresgegevens? Dan komt de candy naar jou toe! Natuurlijk wil ik ook alle andere dames hartelijk bedanken voor hun prachtige kaartjes!

Ik ben snel weer terug met een fleurig kaartje! Tot dan?

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- Mojo Monday - Sketch

21 opmerkingen:

  1. Wat een leuk kaartje, zo te zien istie ook gelukt bij jou ondanks het scheve stukje!
    Super hoor :) Gezellig papier ook!

    Groetjes
    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  2. reuze leuk verhuiskaartje!!

    En Cornelie van harte gefeliciteerd!!!

    liefs annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend leuke kaart heb je gemaakt zeg! Het zal een gezellige boel nu zijn op je kamertje met je kaartenhart en een plekje voor je poezen. Cornelie, gefeliciteerd! (Stiekem vind ik het jammer dat je bij zo een leuke, persoonlijke candy de random generator hebt gebruikt. Maar misschien was het ook wel heel lastig kiezen tussen de 25 kaarten.)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supergave verhuiskaart, erg geslaagd! Vind de sketches bij Mojo Monday erg mooi en leuk om mee te werken. Geweldig dat je zoveel verjaardagskaarten hebt ontvangen, dat betekent vast een boel inspiratie :)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het verbaasde mij ook de random te zien eerlijk gezegd...
    Gisteren je berichtje niet gezien, totdat ik vandaag werd gefeliciteerd op mn blog. Oh, laat ik eens kijken. Ben verrast natuurlijk, leuk , en ik zal je mijn adres toesturen! Dank je wel!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha, ik dacht toch eerst bij het zien van de kaart: dat lijkt wel een Sanne creatie. Huh? Huisje voor een verjaardag? ...
    Heb JIJ die gemaakt (Judith toch, wat dom) Bij het lezen van de titel verwachte ik namelijk in eerste instantie een foto van de winnende kaart (-:

    Ik vind je kaartje erg leuk! Schattig huisje en leuke sketch. Op diverse blogs al uitwerkingen gezien van deze challenge. Volgens mij zijn er meer die niet zo gauw 'scheef' zouden plakken. Toch past het heel goed!

    Cornelie, gefeliciteerd met je prijs! Eerlijk gezegd ben ik wel nieuwsgierig naar alle kaarten die je hebt ontvangen, Sanne. Heb je zin om een overzicht te laten zien?

    Zo, dit is een heel verhaal geworden. Ik ga thuis aan de slag (stofzuigen)
    Groetjes en werk ze vandaag!
    Judith

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jouw gedachtegang over de eerste foto ging bij mij precies hetzelfde! Dus zo dom was je gedachten niet, of we zijn samen dom haha!

      Verwijderen
  7. Wat een super gaaf kaartje Sanne! Leuk bedacht en dat houtenhuisje staat echt gaaf.
    Je kaartenhouders is heel mooi en leuk dat je zo lekker kan genieten van je gemaakte kaarten.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De reacties vragen om uitleg: Ik heb de Random gebruikt, omdat ik het niet eerlijk vind om te kiezen. Iedereen heeft zijn best gedaan om een kaart voor mij te maken, dus ik vind dat iedereen een eerlijke kans op de prijs verdient. Ik hoop dat ik niemand voor het hoofd heb gestoten met deze beslissing. Dat was uiteraard niet mijn bedoeling. Als je Cornelie's kaart ziet, vind je haar ook een terechte winnaar.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Sanne,
      Hopelijk heb je mijn reactie niet als vervelend ervaren. Bij het lezen van de blogtitel verwachtte ik het winnende kaartje te zien. En toen viel in eerste instantie jouw stijl op en het leuke houten huisje, vandaar.
      Groetjes Judith

      Verwijderen
  9. Voor het hoofd gestoten niet hoor, ik weet ook zeker dat Cornelie een prachtige kaart voor je heeft gemaakt! :) Maar het verraste me. En het lijkt mij ook verschrikkelijk moeilijk om een keuze te maken uit de vele, vast stuk voor stuk mooie, kaarten die je hebt ontvangen. Maar dat is het leuke van zo een wedstrijd voor de deelnemers, iets maken wat de ontvanger hopelijk aanspreekt. Nu had bij wijze van het kaartje wat je het minst aanspreekt toch nog kunnen winnen. Maar ik wil er verder helemaal niet moeilijk over doen hoor! Echt niet! Sorry als dat wel zo overkomt. Er zijn verschillende manieren om een keuze voor een winnaar te maken en je hebt een prima reden om het op deze manier te doen. (Nu ben ik klaar hoor, met mijn strenge bui ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  10. prachtig kaartje.
    Ben erg benieuwd naar een foto van alle kaartjes.
    Je hebt een prachtige kaartenhouder
    Gefeliciteerd voor de winnaar.
    Heb zelf op dit moment ook een verjaardagscandy.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Van harte Cornelie, hartstikke leuk en Sanne dank je wel voor het uitloven van een candy. Altijd leuk!
    Ben ook eigenlijk wel benieuwd naar de kaarten die je allemaal hebt gekregen!
    Je kadootjes zijn super, vooral het hart waarop je de kaarten kunt hangen. Ziet er helemaal tof uit!
    Leuke kaart heb je gemaakt. Het huisje vind ik enig!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke kaart! Leuke cadeautjes en minder leuk al die problemen met internet! Ik wil ook wel een galerij zien ja :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een ontzettend leuk kaartje. De combinatie rood - wit en blauw blijft toch vrolijk he. Ik zie ze graag .... dit soort kaartjes ;-) Groetjes Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik ben heel benieuwd naar de inzendingen! jouw kaartje is weer super en leuk zo je hart met je eigen gemaakte kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk kaartje heb je gemaakt Sanne, ik hou wel van scheve papiertjes. Geeft een speels effect. Gezellig boel is het nu op je hobbykamer met de leuke kado's die je hebt gekregen. Cornelie gefeliciteerd met je prijs en Sanne jij bedankt voor de kans.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk kaartje is het geworden Sanne! Geweldig dat houten huisje erbij.
    Ik hoop dat ik volgende week ook zo'n mooie mag ontvangen (ja ja, morgen is als het goed is alles rond)...
    Als je trouwens die houten huisjes nog eens ergens tegen komt, mag je ze voor mij ook wel kopen! Ben er al een tijdje naar op zoek, maar kan ze nergens vinden, zelfs bij Hannie niet:(

    Leuk dat hart met al die kaarten erin.

    xx & tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh , hahahhaha, het zijn allemaal jouw kaarten! Ik maar denken dat je er ook verjaardagskaarten in had gehangen die je gekregen had. Ik had te snel gekeken.
    Je kaart is superleuk zeg!! Dat sleuteltje hangt er heel mooi!! Blikvangertje!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ja, Gerjanne, de kaartjes die ik heb gekregen hangen nu nog in de huiskamer. Ze verhuizen straks naar het hart.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!