vrijdag 24 februari 2012

PIP


Bedankt voor al jullie lieve berichtjes! Vanochtend ben ik in het ziekenhuis geweest. De dermatoloog bevestigde mijn vermoeden: ik heb een heftige uitbraak van Psoriasis. Zalf smeren is totaal zinloos, omdat mijn gehele lichaam onder de plekjes zit. Daarom begin ik volgende week met lichttherapie. Ik moet 3 keer per week naar het ziekenhuis voor de behandeling. Dit gaat zeker 6 weken duren, maar misschien zelfs wat langer. Niet leuk dus, maar wel fijn dat er iets gebeurt. Hopelijk zie ik er straks weer wat beter uit als de zon gaat schijnen en ik t-shirtjes moet dragen. De therapie heeft wel één klein voordeeltje: ik word er bruin van. Tja, ik probeer het dan toch maar van de positieve kant te zien. Ik heb er niets aan om bij de pakken neer te gaan zitten.

Jullie lazen vanochtend al dat ik enorm fan ben van PIP. Ik gok dat dat niet alleen voor mij geldt. Ik ben helemaal verliefd op al die zoete kleurtjes, bloemetjes en vlindertjes. Toen ik de inspiratiefoto bij The Shabby Tearoom zag, was ik dan ook meteen verkocht. Een schattig PIP-kopje! Het is de bedoeling dat je de foto als inspiratie gebruikt en een doily verwerkt in je creatie. Nou, het eerste deel van de opdracht leek me geen probleem. Ik had immers het te gekke en PIP-perige papier van Card-Us in de kast liggen. Het tweede deel van de opdracht vormde het probleem, want hoe verwerk je op dit prachtige papier een doily? Nou, zo dus... Meer inspiratie had ik niet. De randjes van het papier zijn met de naaimachine gestikt. De vlinder is gemaakt met mallen van Joy. Het lijfje van de vlinder is ook gestikt met een zigzag-steek. De letters zijn thickers. Ik heb ze op de kaart gestikt. Dat zwart vond ik wel gaaf afsteken tegen die lieve kleurtjes van het papier. Ikzelf was niet helemaal tevreden over de kaart. Mama vond hem wel heel erg mooi. Ik ben benieuwd naar jullie mening.

Hier nog even de inspiratiefoto:


Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
- The Shabby Tearoom - High Tea

23 opmerkingen:

  1. Naar, dat je zo onder zit. Psoriasis is niet leuk!
    Hopelijk heb je baat bij de therapie, sterkte ermee, meid.
    Je Pipkaart is een plaatje!! Succes met de challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi sanne ! dat is geen leuk nieuws natuurlijk, maar lichttherapie is wel eentje dat niet zo pijnlijk is, denk ik dan... kan je tijdens die therapie niet knutselen ? misschien wel, dan misschien wel in je blootje maar ja, het noodzakelijke aan het leuke koppelen =)
    mooie kaart !
    veel beterschap verder,
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk papier zeg! haha.
    Ik vind het kaartje ook helemaal geweldig geworden! Maar ook ik hou van PIP-style!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Leuk!
    Hopelijk gaat het snel wat beter want psoriasis ik ken het spijtig genoeg ook! Heb net een opstoot achter de rug en het ergste vind ik nog altijd de jeuk!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een onwijs gave kaart
    groetjes mina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat vervelend Sanne, hopelijk slaat de lichttherapie snel aan en heb je er gauw wat minder last van. Rustig aan en goed op jezelf letten!
    Je kaartje vind ik erg mooi. Die vlinder is heel gaaf, en je hebt hem supermooi vastgestikt, leuk detail! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow, helemaal jouw stijl! Fantastisch dat ze deze challenge voor jou hebben bedacht, ha ha! Het is een erg mooi kaartje geworden, gaaf papier en die zwarte letters maken het helemaal af!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind hem er anders helemaal uitspringen en ik vind je kaartje fantastisch met deze mooie papiertjes! Jammer om te lezen van je uitslag... zoiets is nooit leuk en om er dan nog zoveel tijd aan te moeten besteden is al helemaal niet leuk! Hopelijk gaat het wel weg en komt het dan nooit meer terug!
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Balen voor je zeg!! Hoop dat de lichttherapie verlichting geeft, en uiteindelijk helemaal zal helpen! Sterkte!
    Je kaartje kan je blij mee zijn hoor! Ik vind h'm helemaal goed!
    Hou je taai!!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooi kaartje!
    Je deurhanger is ook top en wauw dat behang.... Als ik dat zo zie wil ik ook zo snel mogelijk een eigen huisje, met hobbykamer! Helaas ben ik nog steeds wachtende...
    Hè veel sterkte met alles, hoop dat het snel opknapt!
    Liefs Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nou meis, ik wens je heel veel succes met de therapie en hopelijk slaat ie snel aan. Ondanks deze tegenvallen heb je een schitterend kaartje geplaatst en wouw joh... die muur in je hobbykamer is supergaaf.

    Een fijn weekend verder.

    XOXO Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Sanne,
    erg leuk kaartje! Toevallig heb ik ook net een pipkaartje gemaakt. Superleuk!
    Die lichttherapie heeft m'n vader erg geholpen! Hopelijk helt het jou ook! Sterkte ermee!
    Groetjes,
    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Sanne,
    nou dat is dan wel even schrikken, ja, als je hoort dat het psoriasis is. En wat een goede huisarts, dat je meteen bent doorgestuurd. Ik wens je heel veel strekte en vooral natuurlijk een succesvolle lichttherapie.
    Soort zonnebankkuurtje?? Mooi dat jij het zo van de positieve kant kan bekijken.
    Je kaart is trouwens heel erg leuk. Je bent helemaal in de naaimachine-mood, of niet? Je deurhanger van vanmorgen is ook heel mooi en dan die muur in je hobbykamer. Geweldig!!
    Goed weekend gewenst!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Allereerst beterschap! Hopelijk helpt deze therapie goed en een bruin tintje is dan mooi meegenomen! Gave uitwerking en erg mooi papier zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtig kaartje Sanne,erg leuk in die PIP stijl.
    Ik wil je veel sterkte wensen en hoop dat je er lekker van bijkleurt!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw wat een gave kaart. Ik ben weg van dat papier. Balen dat je psoriasis hebt. Hopelijk gaat de therapie werken.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Helemaal leuk deze kaart! De uitslag is niet leuk, hopelijk slaat de licht therapie snel aan en wordt je huis weer wat beter! Succes de komende weken. Ik hoop niet voor je dat het tijdrovend is die therapie, want dan moeten we je veel te veel missen:-)
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Joh meid, wat vreselijk zeg. Hoop dat de lichttherapie je gaat verlossen van de uitslag en wens je er heel veel sterkte mee!
    Je kaart is een schoonheid. Mooie kleuren, prachtig papier en mooi stikwerk ook! Toppertje.
    Groetjes, Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  19. wat een prachtige kaart. Succes met de lichttherapie en sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Goede morge Sanne,
    Wat een leuke kaart heb je weer gemaakt zeg.
    Heel veel sterkte met de licht therapie ene niet te bruin worden...
    groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik hoop voor je dat de licht therapie goed zal helpen en inderdaad positief blijven is de enigste wat je dan doen. Je hebt een prachtige kaart gemaakt met geweldig papier, hele mooie kleuren!! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Allereerst wat een schitterend mooi kaartje. Ik vind Pip ook helemaal geweldig, vooral de vrolijke sprekende kleuren.

    Veel succes met de lichttherapie. Hopelijk slaat het goed aan, ik duim voor je!!

    Groetjes,
    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  23. BEAUTIFUL papers! This is SO FUN! Thanks for joining us at THE SHABBY TEA ROOM ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!