zondag 24 juli 2011

Sketch it is


Het is zondag! Er staat weer een leuke challenge op het programma bij Anyone For Anya. Deze week mogen jullie weer met een leuke en eenvoudige sketch aan de slag. Ik heb er een vrolijk en zomers kaartje van gemaakt. Normaal gesproken vind ik geel maar niks, maar deze kleur geel spreekt me wel aan, zeker in combinatie met deze kleur paars. De kaart is gemaakt met een basis van gele en paarse cardstock. Het designpapier is van Basic Grey (Hello Licious), echt een geweldig blokje. Helemaal mijn kleurtjes! Van één designpapiertje (met een grappig geel lintje erover) heb ik een soort pocket gemaakt. Hierop heb ik een afdrukje geplakt. Het afdrukje is er eentje van The Greeting Farm. Ik heb dit meisje ingekleurd met Derwent-potloden.


In de pocket steekt een tag. Ik heb deze tag zelf gemaakt van cardstock en designpapier. De letters op de tag heb ik gemaakt met de computer en uitgeprint op designpapier. Alle letters heb ik uitgeknipt en apart op de tag geplakt. Dit geeft wel een leuk effect. De letters lijken net van die stickertjes. Met de Crop-a-dile heb ik een eyelet in de tag gemaakt. Ik heb een lintje aan de tag geknoopt. De gele knoopjes maken het kaartje af. Ik hoop dat jullie weer allemaal meedoen met de challenge. Met dit weer moet dat wel lukken. Ik ga in elk geval vandaag weer aan de knutsel. Mijn handen jeuken weer na een dag hard klussen. Fijne zondag allemaal!

10 opmerkingen:

  1. leuk hoor, op tgfhyves is challenge knopen,hinthint
    heb je mijn priisje ontvangen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi sanne, heel leuke kaart, met wat niet alledaagse kleuren. mooi gedaan
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die van jou is ook helemaal leuk! De melting pot is te koop bij scrapdelight. ik heb inderdaad daar de sterren ook mee bewerkt. grappig apparaat hoor. je kan er veel mee! succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig kaartje Sanne!
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey, wat een leuke kaart in verrassende kleuren!
    Het is wel knutselweer vandaag, zeg! Ik hoop ook nog wat te kunnen doen, maar eerst komt de kapster. Heb allerlei kleurtjes besteld, dus ben benieuwd :) Vanavond naar concert, zin in!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kaart is het geworden Sanne.

    Lieve groetjes Sieta

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuk zo met die tag schuin eronder!

    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige kaart Sanne,super stempel,mooi ingekleurd.
    Heel mooi papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kaart met bijzondere kleuren.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lekker vrolijk Sanne en dat kunnen we wel gebruiken met dit weer...het regent hier al de hele dag:-(
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje voor mij achterlaat! Dat waardeer ik enorm!